Studiebeurs voor een opleiding aan La Trobe University

Studiebeurs voor een opleiding aan La Trobe University

Wil jij een bachelor- of masteropleiding doen in het buitenland en kun je wel wat financiële ondersteuning gebruiken? Kijk dan snel of je kans maakt op een La Trobe Excellence Scholarship van La Trobe University in Australië.

Deze universiteit ligt in Melbourne, een stad die meerdere malen is verkozen tot de meest leefbare stad ter wereld. Ervaar het studentenleven op een Australische campus, de koffiecultuur in Melbourne en kom terug naar Nederland met een mooi diploma op zak!

La Trobe Excellence Scholarships

Om in aanmerking te komen voor een Excellence Scholarship dien je volledig te zijn toegelaten tot een bachelor- of masterstudie aan La Trobe University. Afhankelijk van je cijfergemiddelde ontvang je een beurs ter waarde van 15, 20 of 25% van het collegegeld voor de duur van je opleiding. Bij een gemiddelde van 7 kom je al in aanmerking voor een beurs twv 15%! Je start met je studie in 2018. Er zijn slechts een beperkt aantal beurzen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Vraag de studieadviseurs van KILROY naar de exacte voorwaarden. Zij helpen je tevens met het vinden van een passende studie aan La Trobe en de hele administratie rondom je aanmelding. Bijna alle bachelor- en masteropleidingen op het gebied business, commerce, education en health maken deel uit van dit beursprogramma.

Meer informatie?
Maak een gratis afspraak

Een greep uit het aanbod

Dit is een greep uit de studies waarvoor je een beurs kunt ontvangen:

  • Bachelor of Arts
  • Bachelor of Business
  • Bachelor of Criminology
  • Bachelor of Media & Communications
  • Master of International Business
  • Master of Marketing
  • Master of International Relations

Dit zijn slechts een paar voorbeelden – onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen welke studies allemaal onder dit beursprogramma vallen.

Geen aparte aanmelding nodig voor deze beurs

Het is niet nodig om een aparte aanmelding te doen voor deze beurs. Dus geen gedoe met referenties en motivatiebrieven. Als je bent toegelaten tot de studie van je keuze, kijkt de universiteit direct of je in aanmerking komt voor de beurs. Makkelijker wordt het niet!

Onze studieadviseurs kunnen je vertellen wat de ingangseisen voor de verschillende opleidingen zijn, waar je allemaal nog meer aan moet denken als je in Australië gaat studeren en handelen voor jou de aanmelding bij de universiteit af. Aarzel niet, en neem contact met ons op!

Studeren aan La Trobe University met KILROY
La Trobe University campus met Melbourne centrum op de achtergrond

Studeren in Melbourne, Australië met KILROY
Melbourne stranden St. Kilda (foto boven) en Brighton Beach 

Meer informatie?
Neem contact op
Lees ook
Contact