Studiebeurs voor opleiding aan Macquarie University

Studiebeurs voor opleiding aan Macquarie University

Wil jij een bachelor- of masteropleiding doen in Australië en zoek je een studiebeurs om je studie in het buitenland te financieren? Kijk dan snel of je kans maakt op een Macquarie University European Scholarship van Macquarie University in Sydney, Australië. En wie weet kun jij de champagne binnenkort laten knallen!

Hoe kom ik in aanmerking voor deze beurs?

Macquarie University (MQ) is gevestigd in een van de beste studentensteden ter wereld en biedt uitstekende opleidingen. De universiteit biedt de Macquarie University European Scholarship. Dit is een fee waiver (korting op het collegegeld) voor alle studenten die een volledige bachelor of master gaan doen aan deze Australische universiteit.

Het bedrag is 5.000 AUD per jaar gedurende de hele studie. Je ontvangt dus 2.500 AUD per semester korting op je collegegeld! Wil jij dat ook? Dan hoef je je alleen maar aan te melden voor je favoriete opleiding aan MQ. Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY. Zij helpen je met het vinden van een passende studie en de hele administratie rondom je aanmelding.

Aanmelden voor de MQ European Scholarship?
Neem contact op

Opleidingen en studierichtingen MQ

MQ heeft een breed aanbod aan opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau. Nederlandse studenten kiezen vaak voor studies op het gebied van international business, marketing of communicatie, maar je kunt kiezen uit nog veel meer opleidingen en studierichtingen.

Aanmelden voor een opleiding aan Macquarie University?
Maak een afspraak

Sluitingsdatum Macquarie University European Scholarship

Meld je op tijd aan via KILROY. De sluitingsdatum voor deze studiebeurs is namelijk 31 januari voor semester 1 (start februari) en 30 juni voor semester 2 (start juli). Maak direct een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden.Surfen bij Bondi Beach tijdens je studie in Sydney, Australië
Ga surfen bij Bondi Beach tijdens je studie in Sydney, Australië

Aanmelden voor de MQ European Scholarship?
Maak een afspraak
Lees ook
Contact