Stage lopen in Amerika? Vraag je visum nu aan!

Stage lopen in Amerika? Vraag je visum nu aan!

Start jij in het voorjaar van 2018 met je stage in Amerika, in New York, LA of een andere toffe Amerikaanse stad? Vraag dan nu het benodigde DS-2019 formulier voor het aanvragen van je J-1 visum aan via KILROY. Wij helpen je snel en persoonlijk en bieden voordelige prijzen.

J-1 Visum voor de Verenigde Staten

Om stage te kunnen lopen in de Verenigde Staten moet je in het bezit zijn van een J-1 visum. Dit visum kun je aanvragen bij de Amerikaanse ambassade. Hiervoor heb je echter wel eerst een DS-2019 formulier en een goede ziektekostenverzekering nodig. Om een DS-2019 formulier te regelen, heb je een erkende sponsor nodig.

DS-2019 formulier aanvragen

KILROY werkt nauw samen met meerdere erkende sponsororganisaties in Amerika en helpt je snel en persoonlijk met het aanvragen van het benodigde DS-2019 formulier en de verzekering voor je J-1 visum. Houd er rekening mee dat het ongeveer zeven weken duurt totdat je het visum in handen hebt, dus zorg ervoor dat je het op tijd aanvraagt.

Heb jij jouw ideale stageplek in Amerika gevonden en heb je alleen nog een visum nodig? Neem dan snel contact met ons op om geen vertraging op te lopen! Onze studieadviseurs hebben veel ervaring en kunnen je snel en goed helpen bij het aanvragen van het DS-2019 formulier en de verzekering.

Vraag het DS-2019 formulier voor je J-1 visum aan
Vraag nu aan

Vraag nu je stagevisum voor de VS aan via KILROY!

Meer informatie over het J-1 visum?
Lees het hier
Lees ook
Contact