Dit zijn beste universiteiten ter wereld in 2018

Dit zijn beste universiteiten ter wereld in 2018

QS publiceerde onlangs weer haar jaarlijkse ranglijst met de beste universiteiten ter wereld en we zijn er trots op dat zes van onze partneruniversiteiten tot de top 100 behoren! Wil jij in 2018 studeren aan een van 's werelds beste universiteiten, bekijk dan deze lijst!

Top 10 beste universiteiten ter wereld 

  1. Massachusetts Institute of Technology (MIT), VS
  2. Stanford University, VS
  3. Harvard University, VS
  4. California Institute of Technology (Caltech), VS
  5. University of Cambridge, Engeland
  6. University of Oxford, Engeland
  7. University College London (UCL), Engeland
  8. Imperial College London, Engeland
  9. University of Chicago, VS
  10. ETH Zurich - Swiss Federal Institute of Technology, Zwitserland
Studeren in het buitenland?
Maak gratis een afspraak

Onze partneruniversiteiten behoren tot de top 100

KILROY werkt samen met meerdere universiteiten uit de World university rankings 2018. Zie hieronder welke van onze partneruniversiteiten tot de top 100 behoren.

#25 - Tsinghua University – Beijing, China

Tsinghua University ligt ten noordwesten van Beijing dichtbij de oude keizerlijke tuinen van de Qing-dynastie en historische monumenten, zoals het Zomerpaleis en Yuan Ming Yuan Park. We helpen je met je aanmelding voor een study abroad programma (1-2 semesters studeren in China) aan Tsinghua University.

Studeren aan Tsinghua University - KILROY

#45 - University of New South Wales – Sydney, Australië

University of New South Wales (UNSW) ligt in Sydney, dichtbij wereldberoemde stranden zoals Coogee en Bondi Beach. De universiteit heeft een breed aanbod aan opleidingen en staat internationaal goed aangeschreven vanwege haar uitstekende onderzoek en onderwijs.Studeren aan University of New South Wales - KILROY

#50 - University of Sydney – Sydney, Australië

University of Sydney is een van de oudste en meest toonaangevende universiteiten van Australië. De brede opleidingen en het innovatieve onderzoek van deze universiteit maken het bijzonder aantrekkelijk om hier te studeren. Tot de alumni behoren o.a. Nobelprijswinnaars, Oscarwinnaars, premiers, CEO's en wereldberoemde onderzoekers.
Studeren aan University of Sydney - KILROY

#60 - Monash University – Melbourne, Australië

Monash University is de grootste en meest internationale universiteit van Australië. De universiteit bevindt zich in de prachtige, levendige wereldstad Melbourne, die al enkele jaren op rij tot de beste studentensteden ter wereld behoort.
Studeren aan Monash University - KILROY

#82 - University of Auckland – Auckland, Nieuw-Zeeland

Studeren in het hart van Auckland, aan de grootste en oudste universiteit van Nieuw-Zeeland. Als student aan University of Auckland heb je geweldige stadsstranden, winkels, cafés, een heerlijk uitgaansleven en geweldige natuur in de directe omgeving. Kies jouw droomstudie uit de vele uitstekende en uitdagende opleidingen.
 Studeren aan University of Auckland - KILROY

#93 - University of Western Australia – Perth, Australië

University of Western Australia (UWA) is een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten in Australië. De opleidingen aan UWA zijn erg populair vanwege het brede aanbod aan vakken en omdat een van de meest toonaangevende universiteiten van Australië is.
Studeren aan University of Western Australia - KILROY

Partneruniversiteiten in de top 250

Naast onze zes partneruniversiteiten in de top 100, staan er ook nog vijf samenwerkingspartners in de top 250:

Waar wil jij studeren?

Hoewel deze universiteiten tot de beste ter wereld behoren, zijn ze misschien niet de juiste keuze voor jou. Gelukkig werken wij samen met nog veel meer goede universiteiten wereldwijd, waaronder in Amerika, Australië, Canada, China, Engeland, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore en Vietnam. Onze studieadviseurs helpen je graag met het vinden van jouw droomstudie.

Hulp nodig bij het vinden van een studie in het buitenland?
Maak een gratis afspraak

Bron: topuniversities.com

Lees ook
Contact