Study abroad aan San Diego State University - deadline aanmelden 2018

Study abroad aan San Diego State University - deadline aanmelden 2018

Wil jij in augustus 2018 starten met een study abroad semester aan San Diego State University (SDSU) in het prachtige Californië, Amerika? Wacht niet te lang met je aanmelding en neem contact op met KILROY. Een of twee semesters vakken volgen aan SDSU kun je doen als minor voor je studie in Nederland, als tussenjaar na de middelbare school of als tussenstop tijdens je wereldreis. 

Studeren aan San Diego State University

In een van de aantrekkelijkste steden van Californië ligt San Diego State University. De mooie campus van deze universiteit ligt vlakbij bekende stranden als La Jolla en Mission Beach, leuke steden en het kleurrijke Mexico. Een (half) jaar studeren in San Diego kun je doen met een study abroad programma en is een geweldige ervaring! Er hangt een hele goede sfeer, het weer is er fantastisch en zonnig en je ontmoet ontzettend veel leuke, nieuwe internationale vrienden.

Meer informatie over San Diego State University?
Lees meer

Studeren aan San Diego State University in Californië, Amerika - KILROY helpt je
De mooie campus van SDSU in Californië, Amerika

Vakken en studierichtingen SDSU

SDSU biedt vakken in ruim tachtig verschillende studierichtingen op bachelorniveau en ruim zeventig op masterniveau. Als study abroad student kun je vakken kiezen uit al deze richtingen. 

Meer informatie over de vakken en studierichtingen aan SDSU?
Lees meer

Surfen en studeren in Californië, Amerika - KILROY helpt je
Surfen en studeren in Californië, Amerika

Meld je nu aan - deadline aanmelden

Wil jij business of general courses volgen of een certificate behalen aan SDSU en in augustus 2018 starten met je studie? Meld je dan uiterlijk in de maanden april en mei aan via KILROY (nu kan ook al). De uiterste aanmelddeadline bij SDSU is 25 juni 2018. Voor die tijd moet je nog zoveel zaken regelen, daarom raden wij je aan om ruim van tevoren een afspraak met ons te maken voor je aanmelding!

Onze studieadviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste vakken en studierichting, de praktische voorbereiding en met je aanmelding bij SDSU.

Aanmelding voor een study abroad semester aan SDSU?
Maak een gratis afspraak
Lees ook
Contact