KILROY evenementen 2018 - studeren en stage lopen buitenland

KILROY evenementen 2018 - studeren en stage lopen buitenland

KILROY organiseert regelmatig evenementen over studeren en/of stage lopen in het buitenland. Van een inspirerende informatiebijeenkomst over een bepaalde buitenlandse universiteit of over studeren of stage lopen in een bepaald land, zoals Amerika, Australië of Engeland, tot onze jaarlijkse studiebeurs de Study Abroad Fair.

In 2018 ben je weer volop in de gelegenheid om informatie te vergaren en inspiratie op te doen. Voor onze evenementen nodigen we altijd studenten en stagiairs uit die al in het buitenland zijn geweest en je in geuren en kleuren kunnen vertellen over hun studie of stage ervaringen.

Ook nodigen wij onze buitenlandse samenwerkingspartners, de universiteiten en stagebureaus, uit voor een presentatie en om al je vragen op los te laten. En natuurlijk zijn ook onze studieadviseurs aanwezig om je te informeren over alles waar je aan moet denken ter voorbereiding op jouw buitenland avontuur.

Events studie stage buitenland

Bezoek de evenementen van KILROY over studies en stages in het buitenland
Houd voor alle komende evenementen onze Events pagina goed in de gaten of volg ons op Facebook en meld je aan voor de evenementen die jou interesseren! Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs voor een vrijblijvend studieadviesgesprek.

Aanmelden voor een van onze evenementen?
Meld je aan
Afspraak maken met een van onze studieadviseurs?
Maak een afspraak
Lees ook
Contact