Deadline VSBfonds Beurs: 1 maart 2018

Deadline VSBfonds Beurs: 1 maart 2018

Wil jij na afronding van je opleiding aan een Nederlandse hogeschool of universiteit verder studeren of onderzoek doen in het buitenland? Vraag dan snel een VSBfonds Beurs aan. Aanvragen van deze beurs is nog mogelijk tot en met 1 maart 2018.

Beurs voor studie of onderzoek in het buitenland

Ben jij voltijdstudent, studeer je af als bachelor of master aan een Nederlandse hogeschool of universiteit en ben je van plan om na 1 juli 2018 met een buitenlandse studie te beginnen? Dan maak je kans op een schenking ter waarde van maximaal 10.000 euro! VSBfonds stelt jaarlijks beurzen beschikbaar voor studenten die zich graag verder willen ontwikkelen.


De VSBfonds Beurs is bedoeld voor studie of onderzoek in het buitenland dat aanvullend is op het curriculum van je Nederlandse opleiding en mag daar geen onderdeel van uitmaken. De duur van de studie of het onderzoek moet minimaal 3 en maximaal 24 aaneengesloten maanden zijn. Lees meer over deze studiebeurs en de voorwaarden op de VSBfonds Beurs-website.

VSBfonds Beurs aanvragen

Je kunt de VSBfonds Beurs aanvragen tot en met 1 maart 2018. Dus wees er snel bij! Er is één selectieronde per jaar en deze vindt plaats in de maand maart.

Wil jij weten of je in aanmerking komt? Doe hier de quickscan!

 

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Wij werken samen met ruim 55 universiteiten wereldwijd. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over studeren in het buitenland?
Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact