De beste universiteiten in een grote stad in het buitenland

De beste universiteiten in een grote stad in het buitenland

Droom jij van studeren in een grote stad in het buitenland? Wil je genieten van het stadsleven in een echte metropool, een wereldstad waar de tijd nooit stilstaat en altijd iets spannends te beleven is? Dan is een studie aan een van deze universiteiten perfect voor jou!

New York

Studeren in New York, Verenigde Staten met KILROY
De Amerikaanse stad New York heet ook wel The City That Never Sleeps. In deze hippe metropool kun je dag en nacht winkelen, eten en feesten! New York is alles waar je over droomt en nog veel meer, zoals Central Park, Manhattan, Upper East Side, Harlem, Greenwich Village, Brooklyn, Lower East Side en East Village!

Onderwijsinstellingen in New York waaraan je kunt studeren via KILROY:

Neem contact op met onze studieadviseurs als je hier wilt studeren.

Beijing

Studeren in Peking, China met KILROY
Beijing is de hoofdstad van China en de tweede grootste stad van het land na Shanghai. Een studie in deze miljoenenstad is zeker een bijzondere ervaring. Beijing heeft de meeste culturele erfgoedsites ter wereld, zoals de Verboden Stad, Chinese Muur, Ming Graven, Tempel van de Hemel en het prachtige Zomerpaleis.

Universiteiten in Beijing waaraan je kunt studeren via KILROY:

Neem contact op met onze studieadviseurs als je hier wilt studeren.

Los Angeles

Studeren in Los Angeles, Verenigde Staten met KILROY
Los Angeles is de hoofdstad van de entertainmentindustrie in Amerika. In deze toffe wereldstad in het zonnige Californië worden jaarlijks talloze filmpremières, festivals, concerten, feesten en andere culturele evenementen georganiseerd. Daarnaast kun je hier genieten van de geweldige stranden zoals Venice Beach en Malibu.

Onderwijsinstellingen in Los Angeles waaraan je kunt studeren via KILROY:

Neem contact op met onze studieadviseurs als je hier wilt studeren.

Hulp nodig bij het vinden van een studie in het buitenland?
Maak gratis een afspraak

London

Studeren in Londen, Engeland met KILROY
De Britse hoofdstad Londen is het New York van Europa - een smeltkroes van nationaliteiten en culturen. Deze multiculturele stad is een van de hipste steden van Europa, zo niet van de wereld! Londen is perfect als je niet te ver van huis wilt studeren, maar wel in het buitenland.

Onderwijsinstellingen in Londen waaraan je kunt studeren via KILROY:

Neem contact op met onze studieadviseurs als je hier wilt studeren.

Singapore

 Studeren in Singapore met KILROY
Singapore is zowel een land, een eiland als een stad en ligt voor de zuidkust van het Maleisische schiereiland Malakka. De bevolking bestaat uit Chinezen (76 procent), Maleisiërs (14 procent) en Indiërs (7,7 procent) en een aantal andere nationaliteiten. Deze culturele variatie komt zie je terug in het straatbeeld, de architectuur, het eten en de kunst.

Universiteiten in Singapore waaraan je kunt studeren via KILROY:

Neem contact op met onze studieadviseurs als je hier wilt studeren.

Sydney

Studeren in Sydney, Australië met KILROY
Sydney is de populairste stad van Australië en de favoriete ontmoetingsplek voor backpackers van over de hele wereld. Hier is de sfeer aangenaam en ontspannen en er studeren veel internationale studenten. De stad biedt geweldige bezienswaardigheden zoals de Harbour Bridge en het Opera House, leuke winkelstraten en wereldberoemde stranden, zoals Manly en Bondi Beach.

Universiteiten in Sydney waaraan je kunt studeren via KILROY:

Neem contact op met onze studieadviseurs als je hier wilt studeren.

Melbourne

Studeren in Melbourne, Australië met KILROY
Melbourne is de tweede grootste stad van Australië en een zeer populaire studentenstad. De stad heeft een groot cultureel aanbod en een bruisend nachtleven, prachtige parken en vlak buiten de stad vind je heerlijke stranden.

Universiteiten in Melbourne waaraan je kunt studeren via KILROY:

Neem contact op met onze studieadviseurs als je hier wilt studeren.

Hulp nodig bij het vinden van een studie in het buitenland?
Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact