25 Beste studentensteden ter wereld 2018

25 Beste studentensteden ter wereld 2018

Wil je in het buitenland studeren, maar kan je niet beslissen waar? Bekijk dan de lijst met 's werelds beste studentensteden 2018!

De ranglijst van QS bestaat uit steden in Australië, Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika en is gebaseerd op 14 criteria in 6 categorieën, waaronder; University Rankings, Student Mix, Desirability, Affordability, Employer Activity en Student View.

Top 25 beste studentensteden wereldwijd 2018:

 1. Londen
 2. Tokyo
 3. Melbourne
 4. Montreal
 5. Parijs
 6. München
 7. Berlijn
 8. Zürich
 9. Sydney
 10. Seoul
 11. Wenen
 12. Hong Kong
 13. Boston
 14. Toronto
 15. Singapore
 16. Edinburgh
 17. Vancouver
 18. New York
 19. Kyoto-Osaka-Kobe
 20. Taipei
 21. Brisbane
 22. Canberra
 23. Auckland
 24. Manchester
 25. Buenos Aires

KILROY werkt samen met universiteiten in de onderstaande 7 steden uit deze top 25. In totaal werken we samen met ruim 50 hoger onderwijsinstellingen in 9 landen. Onze studieadviseurs helpen je met de aanmelding voor een semester/minor, bachelor, master of associate degree in het buitenland en informeren je graag.

Meer informatie over studeren in het buitenland?
Neem contact op

Londen

De hoofdstad van Engeland biedt alles wat een wereldstad moeten bieden – en meer. Dit is een mekka voor studenten, want er gebeurt hier altijd wel iets. Concerten, musicals, festivals, winkels, restaurants en cafés uit alle hoeken van de wereld, en niet te vergeten het geweldige nachtleven maken van Londen de perfecte studentenstad. KILROY werkt in Londen samen met 4 universiteiten;

Meer informatie over studeren in Londen?
Neem contact op

Melbourne

Melbourne is de tweede grootste stad in Australië en wordt vaak gezien als de culturele hoofdstad van het land. De stad ligt in de staat Victoria en is een zeer populair onder studenten. Melbourne heeft veel te bieden op het gebied van design, kunst en film en staat bekend om het bruisende nachtleven, de vele leuke restaurants en cafés, prachtige parken en stranden en het heerlijke klimaat. In Melbourne werkt KILROY samen met 3 universiteiten; 

Studeren in Melbourne, Australië met KILROY

Meer informatie over studeren in Melbourne?
Neem contact op

Sydney

Sydney is de grootste stad van Australië en een zeer populaire bestemming voor internationale studenten. De stad staat bekend om haar prachtige Opera House, de mooie haven en de fantastische stranden die op minder dan een half uur van het centrum liggen. De relaxte levensstijl van de Aussies in combinatie met het heerlijke klimaat maken van Sydney een aantrekkelijke studiebestemming. KILROY werkt samen met de volgende 4 universiteiten in Sydney;  

Studeren in Sydney, Australië met KILROY

Meer informatie over studeren in Sydney?
Neem contact op

Singapore

Hoogwaardige technologie, koloniale stijl, wolkenkrabbers, een vochtige, tropische hitte en kilometerslange winkelcentra. Uniek is het beste woord waarmee je Singapore kunt omschrijven. Steeds meer internationale studenten zijn geïnteresseerd in studeren in deze boeiende stad in Zuidoost-Azië. Wij werken samen met Curtin Singapore wat onderdeel is van Curtin University in Australië en studies biedt op bachelor- en masterniveau.

Studeren in Singapore met KILROY

Meer informatie over studeren in Singapore?
Neem contact op

New York

New York staat bekend als "The City That Never Sleeps". New York biedt zoveel om te ontdekken dat je het liefst geen tijd zou willen verspillen aan slapen. Je kunt 24 uur per dag shoppen, om 10 uur ‘s morgens nog naar een club gaan, genieten van gratis concerten in het Central Park en vanaf het Vrijheidsbeeld naar de skyline staren. New York City is met 8.5 miljoen inwoners de grootste stad in de VS en via KILROY kun je er studeren aan American Musical and Dramatic AcademyBerkeley College en New York Film Academy

Studeren in New York, Amerika met KILROY

Meer informatie over studeren in New York?
Neem contact op

Brisbane

Brisbane, de hoofdstad van Queensland en de derde grootste stad van Australië, wordt door de Aussies ook wel Brissie genoemd. Het is een relaxte stad aan de Australische oostkust met vriendelijke mensen en een warm, subtropisch klimaat. Met meer dan 260 zonnige dagen per jaar, ben je er min of meer verzekerd van een geweldig studentenleven! Het hele jaar door kun je lekker terrasjes pakken, barbecueën en outdoor activiteiten ondernemen. In Brisbane werken we samen met Queensland University of Technology en Griffith University.

Studeren in Brisbane, Australië met KILROY

Meer informatie over studeren in Brisbane?
Neem contact op

Auckland

Auckland ligt op het Noordereiland in het prachtige Nieuw-Zeeland. De stad is herkenbaar door de 328 meter hoge Sky Tower. Wil je in het buitenland studeren en houd je van adembenemende natuur? Dan is dit de perfecte studiebestemming voor jou! Auckland ligt vlakbij ongerepte stranden, natuurlijke heetwaterbronnen, prachtige wandelpaden langs bergen, valleien en gletsjers, uitdagende mountainbikeroutes en subtropische eilanden. In Auckland werken we samen met AUT University en University of Auckland.

Studeren in Auckland, Nieuw-Zeeland met KILROY - Uitzicht op Sky Tower

Meer informatie over studeren in Auckland?
Neem contact op
Lees ook
Contact