Voordelen van studeren aan University of the Sunshine Coast in Australië

Voordelen van studeren aan University of the Sunshine Coast in Australië

In het studiejaar 2015-2016 volgden bijna 13.700 Nederlandse studenten een studie in het buitenland*. Wil jij dat ook? Spring in het diepe en ga studeren aan University of the Sunshine Coast (USC) in Australië! Wij geven je tien voordelen.

1. Aan USC ervaar je de echte Australische cultuur

True Blue Aussie - Ervaar de echte Australische cultuur in Sunshine Coast met KILROY
USC is gevestigd in Sunshine Coast aan de prachtige Australische oostkust. De omgeving is landelijk en groen, de levensstijl ontspannen en de bevolking vriendelijk en open-minded. Aan deze universiteit ervaar je de echte Australische cultuur, ook wel True Blue Aussie genoemd. 

Meer info over studeren aan USC?
Lees het hier

2. USC ligt vlakbij de geweldige stad Brisbane

Wil je toch een keer naar een grote stad tijdens je studie? Geen probleem! De universiteit ligt op slechts een uur rijden van Brisbane, de hoofdstad van Queensland en de derde grootste stad van Australië.

3. USC is een kleine universiteit met veel opleidingen

Ga studeren tussen de kangoeroes op de campus van USC met KILROY
USC is een moderne, relatief kleine universiteit met een breed studieaanbod. En zoals je ziet op de foto lopen de kangoeroes er gewoon over de campus. Als Nederlandse student kun je kiezen uit meer dan 70 bachelor- en masteropleidingen, vele study abroad programma’s (1 of 2 semesters studeren voor je minor of als tussenjaar) en een ruim aanbod aan studierichtingen en vakken.

Meer info over de opleidingen van USC?
Lees het hier

4. USC biedt voordelig en uitstekend onderwijs

De universiteit biedt uitstekend onderwijs in kleine klassen verzorgd door enthousiaste docenten. Bovendien is het collegegeld aan USC goedkoop vergeleken met veel andere Australische universiteiten.

5. Studentenhuisvesting op loopafstand met zwembad

Studentenhuisvesting met een heerlijk zwembad - KILROY
USC heeft geen huisvesting op de campus, maar werkt samen met aanbieders van uitstekende studentenhuisvesting. Er liggen drie particuliere huisvestingscomplexen op slechts 3 minuten lopen van de Sippy Downs campus.

Meer info over de USC-campus en huisvesting?
Lees het hier

USC campus en studentenhuisvesting op loopafstand - KILROY
6. Prachtige bestemming voor je studie in het buitenland

De USC hoofdcampus ligt op 15 minuten van Mooloolaba, Australië -KILROY
Sunshine Coast is niet alleen een prachtige studiebestemming, het is ook een van de leukste regio’s van Australië. Het staat bekend om de geweldige surfstranden, mooie landschappen en toffe feesten. Ook kun je er dolfijnen of walvissen spotten, gebruik maken van vele sportfaciliteiten en genieten van vele restaurants, nachtclubs en kunstgalerieën. 

Meer info over het studentenleven in Sunshine Coast?
Lees het hier

7. USC biedt je vrienden uit de hele wereld

Lene studeerde aan USC in Australië en ging duiken met haar nieuwe vrienden - KILROY
Er studeren ruim 1.200 internationale studenten aan USC uit meer dan 60 landen in Europa, Noord Amerika, Scandinavië en Azië. Dit geeft je de mogelijkheid om vrienden te maken over de hele wereld.

Meer info over de ervaringen van Nederlandse studenten?
Lees het hier

8. Aan USC doe je een geweldige buitenland ervaring op

Zonsondergang Sunshine Coast - KILROY
Sunshine Coast geeft je het gevoel alsof je op zomervakantie bent tijdens je studie. De USC campus ligt op slechts een kwartier fietsen van het strand, dus na je colleges kun je genieten van de zon en een duik nemen in de zee. In Queensland kun je genieten van de meest spectaculaire zonsopgangen en zonsondergangen van Australië.

9. Je kunt kiezen uit twee startdata aan USC

De opleidingen beginnen twee keer per jaar, in februari en juli. We raden je aan om je minstens vijf tot zes maanden voor het begin van het semester aan te melden. De studieadviseurs van KILROY kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

Meer info over hoe jij je kunt aanmelden bij USC?
Lees het hier

10. Last but not least; Het geweldige weer in Sunshine Coast

Geniet tijdens je studie in Sunshine Coast van het prachtige weer - KILROY
Queensland wordt ook wel de Sunshine State genoemd en heeft gemiddeld 263 zonnige dagen per jaar. Sunshine Coast heeft een subtropisch klimaat met warme, vochtige zomers en droge, milde winters. De temperatuur is 21°C - 31°C in de zomer (december-februari) en 9°C - 19°C in de winter (juni-augustus).

Studeren aan University of Sunshine Coast in Australië?
Neem contact op

Bezoek een van de vele stranden in Sunshine Coast - KILROY*Bron: nuffic.nl 

Lees ook
Contact