Sportbeurzen

Let op: Wij zijn momenteel niet in staat om nieuwe aanmeldingen voor sportbeurzen af te handelen. Blijf op de hoogte via onze website.

Studeren en sporten in Amerika met een sportbeurs is een ongelofelijke ervaring waar je de rest van je leven met veel plezier op terugkijkt. Je volgt een universitaire opleiding en doet tegelijkertijd mee aan de beste amateurcompetitie ter wereld. KILROY helpt je met het vinden van een college of universiteit in Amerika die aansluit bij jouw ambities en zoekt daarbij de beste sportbeurs. Bovendien helpen we je met je aanmelding, speellicentie, visum, verzekeringen en nog veel meer.

De Verenigde Staten (VS) zijn uniek in de manier waarop zij studie en sport combineren in het hoger onderwijs. Een groot deel van het leven draait om de sportteams en sporters. De wedstrijden trekken duizenden toeschouwers en worden regelmatig live uitgezonden op tv. De spelers van een college- of universiteitsteam ontvangen veel respect en de onderwijsinstellingen investeren fors in zowel de sportieve als academische ontwikkeling van hun sporters.

KILROYheeft goede contacten met coaches van college- en universiteitsteams in de VS en onze ervaren sportconsulenten kunnen je in contact brengen met de juiste mensen. De meeste kans op een sportbeurs maak je bij de sporten atletiek, golf, voetbal en zwemmen.

In het linkermenu vind je meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van een sportbeurs en over de sporten, het onderwijs, de opleidingen, kosten, financiering en toelatingseisen. En vergeet niet dat de sporten zijn onderverdeeld in verschillende divisies; dus je hoeft geen nationaal kampioen te zijn om in aanmerking te komen voor een sportbeurs in de VS!

Contact