Hoe KILROY je helpt

KILROY helpt je bij het vinden van een sportbeurs
Let op: Wij zijn momenteel niet in staat om nieuwe aanmeldingen voor sportbeurzen af te handelen. Blijf op de hoogte via onze website.

Wil jij studeren en sporten in Amerika? De sportconsulent van KILROY informeert je over de verschillende colleges en universiteiten en helpt je met de aanmelding voor een sportbeurs. 

KILROY werkt samen met diverse universiteiten over de hele wereld en Amerika is het ideale land om sport te combineren met een studie. De concurrentie voor sportbeurzen is de laatste jaren flink gegroeid. Er zijn veel goede spelers, maar niet genoeg sportbeurzen voor iedereen. Bovendien is het systeem van toekenning van deze beurzen complex en gebonden aan allerlei regels. Onze sportconsulenten hebben meerdere jaren ervaring met het aanvragen van sportbeurzen en kunnen je vanuit eigen ervaring vertellen waar je allemaal aan moet denken.

KILROY heeft een uitgebreid netwerk aan contacten met onderwijsinstellingen en coaches in Amerika. Er zijn vele colleges en universiteiten in de VS waar je kunt studeren en sporten. Wij helpen je de juiste school en sportbeurs te vinden, op welk sport- of academisch niveau dan ook.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het vinden van de juiste onderwijsinstelling en sportbeurs, bespreken we je opleidings- en sportniveau en financiële situatie. Studeren in Amerika is niet goedkoop, maar met de juiste sportbeurs kun je de kosten aanzienlijk verminderen.

KILROY helpt je met het hele proces van aanmelden, testen, sportbeurs aanvragen, vertalen van benodigde documenten tot en met het aanvragen van je visum, regelen van je reis, verzekering, huisvesting enzovoorts. Voor jou als sporter is het van belang om de juiste combinatie van studie en sport te vinden en wij begeleiden je daar graag bij.

De voordelen

  • We bieden je hulp bij de hele aanmeldingsprocedure. Hierdoor verloopt de procedure sneller en makkelijker, wat je veel tijd en energie scheelt.
  • Jouw individuele situatie nemen wij als uitgangspunt. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste opleidingskeuze.
  • Via KILROY maak je meer kans op een goede beurs. Hiermee kun je de totale studiekosten aanzienlijk verminderen.
  • Wij bieden je persoonlijk advies en tips op basis van jarenlange ervaring. Dit voorkomt veel onnodige problemen of fouten tijdens het hele proces.
  • Je hebt gegarandeerd een plaats in een collegeteam.
Contact