Esther

Ik voelde me helemaal thuis in Hobbiton, Nieuw-Zeeland ;)
F  

Naam
Esther

Functie
Study Counselor

Werkt in
Utrecht

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

Mijn passie voor reizen en het buitenland begon al jong. Mijn halve familie woont in Nieuw-Zeeland, dus ik ben daar tijdens mijn vroege jeugd al een aantal keer geweest. Het land en haar prachtige natuur en cultuur voelden altijd al aan als mijn ‘tweede thuis’. Tijdens het laatste jaar van mijn studie heb ik de daad bij het woord gevoegd en ben ik er een half jaar gaan wonen.

University of Auckland, Nieuw-Zeeland

Mezelf helemaal onderdompelen in een andere cultuur heeft mijn passie voor reizen alleen nog maar meer aangewakkerd. Het ontdekken van nieuwe landen en culturen is iets waar ik nooit mee wil stoppen! Tijdens mijn tijd in Nieuw-Zeeland werkte ik op de University of Auckland, een van de universiteiten waar KILROY mee samenwerkt. Ik kan je vertellen over de campus, het leven in Auckland, de huisvesting, leuke trips in de buurt etc. Ik help je graag.

Fiji, het absolute paradijs

Na mijn tijd in Nieuw-Zeeland ben ik gaan reizen in Fiji, wat ik echt het absolute paradijs vond! Het prachtige heldere water, de lieve mensen, de mooie natuur, ik kon er geen genoeg van krijgen en ik kan niet wachten tot ik weer eens terug kan gaan. Daarna ben ik nog in Thailand geweest, waar ik mijn duikbrevet heb gehaald. Ook een superervaring die ik niet had willen missen.

Mijn nieuwe droombestemming

Nadat ik recentelijk voor een korte vakantie in de VS ben geweest, is dat land mijn nieuwe droombestemming geworden. De immensiteit van de Grand Canyon en de gekte van Las Vegas bieden een heel groot maar ook heel interessant contrast. Zowel de natuur als de steden van de VS verschillen zo van elkaar, en die verschillen lijken me erg leuk om te ontdekken.

Samen de beste studiebestemming uitkiezen

Mijn reizen hebben mij geleerd dat er nog zo veel te ontdekken is op de wereld, ik wil er nooit mee stoppen! Door mijn werk kom ik elke dag in aanraking met gave bestemmingen en universiteiten. Kom gezellig bij mij langs, dan kiezen we samen de beste studiebestemming voor je uit!

Mijn favorieten
Contact