Stages in het buitenland

KILROY helpt je met het vinden van een stage in het buitenland
KILROY helpt je met het vinden van een aantrekkelijke stage in het buitenland. We werken samen met enkele van de beste stagebureaus ter wereld en bieden verschillende soorten stagemogelijkheden aan.

Een internationale stage is een waardevolle aanvulling op je cv en biedt je een geweldige ervaring. Je maakt niet alleen kennis met een andere cultuur, maar wordt ook voorbereid op een carrière in de geglobaliseerde markt van de 21e eeuw.

Of je nu een Sports Management stage zoekt in San Francisco of een stage wilt doen in Business Consulting in Beijing of in Event Management in Sydney, bij ons kun je terecht voor tips en advies om zelf een internationale stageplaats te vinden of voor een compleet stageprogramma.

Meer informatie over stages in het buiteland?
Neem contact op

Stages in Amerika

Stages in Amerika
Droom jij ervan om in de public relations sector te werken in New York? Of is een jaar meelopen in een hotel in Boston meer iets voor jou? KILROY helpt je met het vinden van zo'n felbegeerde stage in Amerika en met het aanvragen van je stagevisum.
Lees meer

Stages in Australië

Stages in Australië
Heb je al eens gedacht aan stage lopen in Australië? Via KILROY kun je je eenvoudig aanmelden voor een stageplek in Sydney of een andere Australische stad. Ervaar de geweldige cultuur en relaxte levensstijl tijdens een stage Down Under.
Lees meer

Stages in China

Stages in China
Steeds meer werkgevers hebben een wereldwijde focus en China als belangrijke handelspartner. Hun voorkeur gaat uit naar werknemers met buitenland ervaring en kennis van China. Een stage in China staat dus zeker goed op je cv.
Lees meer

Waarom een stage in het buitenland?

Als stagiair ben je op zoek naar een ervaring waarbij je relevante kennis en vaardigheden opdoet die je nodig hebt in je toekomstige beroepsleven. Je kunt natuurlijk in Nederland gaan stage lopen, maar een stage in het buitenland biedt nog iets extra's:

  • Veel werkgevers beschouwen internationale werkervaring als een pre en een buitenland stage is dan een goede aanvulling op je cv.
  • Je maakt kennis met een andere cultuur en ontmoet nieuwe mensen.
  • Het is een ideale manier om werkervaring op te doen en tegelijkertijd meer van de wereld te zien.
  • Een stage in het buitenland is een uitstekende manier om te starten met het opbouwen van een internationaal netwerk.
  • Je kunt de stage gebruiken om te bepalen of je de juiste studierichting hebt gekozen en daadwerkelijk interesse hebt in het beroepsveld.
  • Een buitenland stage is niet alleen een waardevolle ervaring voor jezelf maar ook voor het stagebedrijf.
Meer informatie over stages in het buitenland?
Neem contact op
Contact