Stage lopen in Amerika

KILROY helpt je met het vinden van een stage in Amerika
Droom je ervan om in de public relations sector te werken in 'de stad die nooit slaapt' New York? Wil je ervaring opdoen in een universitair laboratorium? Of is een jaar meelopen in een hotel in Boston meer iets voor jou? Als jij zo'n felbegeerde stage in Amerika wilt bemachtigen en een stagevisum wilt aanvragen, dan kan KILROY je daarbij helpen.

Stage lopen in Amerika als onderdeel van een studie is voor veel Nederlandse studenten een droom. Internationale werkervaring opdoen is een geweldige mogelijkheid om je cv een boost te geven. KILROY helpt je bij het aanvragen van je J-1 visum voor Amerika, met tips om zelf een stage te zoeken of bij het vinden een stageplaats. Of het nu gaat om een stage bij een groot bedrijf in Californië of bij een kleine onderneming in Manhattan, jij beslist waarbij je onze hulp wilt inschakelen. Hieronder vind je de mogelijkheden op een rij.

Meer informatie over stages en het stagevisum voor Amerika?
Neem contact op

Ik heb al een stageplaats en heb een visum nodig

Indien je zelf al een stageplaats in Amerika hebt gevonden, kan KILROY je helpen bij het aanvragen van je visum. Om stage te kunnen lopen in Amerika heb je een J-1 visum nodig. Om het J-1 visum aan te vragen bij de Amerikaanse ambassade, dien je in het bezit te zijn van een DS-2019 formulier en een goede ziektekostenverzekering. KILROY helpt je persoonlijk en snel met het aanvragen van dit DS-2019 formulier en de verzekering. Hiervoor werken wij samen met een erkende sponsororganisaties.

Lees meer over visa voor stages in Amerika

Hulp bij plaatsing bij een stagebedrijf in Amerika

We helpen je persoonlijk bij het vinden van een stage en met het aanvragen van de benodigde documenten voor het J-1 visum en de verzekeringen. We garanderen hierbij plaatsing bij een stagebedrijf in de bedrijfstak van jouw voorkeur. Ook de duur van de stage en waar je woont bepaal je zelf. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we je plaatsen bij bedrijven in heel Amerika, vooral in Californië en New York zijn veel mogelijkheden.

Lees meer over hulp bij plaatsing bij een stagebedrijf in Amerika

Zelf een stage zoeken in Amerika

Het is een hele uitdaging om zelf een stage in Amerika te zoeken en een J-1 visum te regelen*. Er zijn veel manieren om een stage te vinden. We geven je tips, het zoeken naar een stageplaats doe je echter zelf. Zodra je een stageplaats hebt gevonden, helpt KILROY je persoonlijk en snel met het aanvragen van de benodigde documenten voor het vereiste J-1 visum en de vereiste verzekeringen.

*Houd er rekening mee dat je voor het J-1 visum een erkende sponsor nodig hebt. KILROY werkt samen met erkende sponsororganisaties in Amerika en kan je helpen bij het aanvragen van je visum.

Lees meer over zelf een stage in Amerika zoeken

Contact