J-1 Visum aanvragen

Visum aanvragen voor stage in Amerika

Visum aanvragen voor stage in Amerika

Om stage te kunnen lopen in Amerika heb je een tijdelijk visum nodig, het J-1 visum. Om het J-1 visum aan te vragen bij de Amerikaanse ambassade, dien je in het bezit te zijn van een DS-2019 formulier en een goede ziektekostenverzekering. Wij helpen je snel en persoonlijk met het aanvragen van dit DS-2019 formulier en de verzekering tegen een voordelige prijs.

DS-2019 formulier

Een DS-2019 formulier kan alleen worden uitgegeven door een 'Sponsor Organization'. KILROY werkt samen met meerdere erkende sponsororganisaties in Amerika en kan voor jou het DS 2019 formulier aanvragen. De verplichte ziektekostenverzekering wordt indien nodig ook door de sponsororganisatie in orde gemaakt.

DS-2019 formulier aanvragen?
Vraag nu aan

Aanvraag duurt 7 weken

Houd er rekening mee dat het gemiddeld zeven weken (minimaal zes, maximaal acht weken) duurt voordat je aanvraag goedgekeurd wordt door de Amerikaanse sponsororganisatie. Neem altijd zo snel mogelijk contact met ons op om geen vertraging op te lopen! 

Wij raden je aan om geen vliegticket te boeken voordat je het J-1 visum daadwerkelijk hebt ontvangen van de Amerikaanse ambassade.

Heb jij jouw ideale stageplek in Amerika gevonden en heb je alleen nog een visum nodig? Neem dan snel contact met ons op! Onze studieadviseurs hebben veel ervaring en kunnen je snel en goed helpen bij het aanvragen van het DS-2019 formulier en de verzekering. Lees voordat je een aanvraag doet, eerst de voorwaarden goed door en bekijk hier de prijzen.

Vraag je DS-2019 formulier nu aan
Aanvragen

Contact