Stages in Australië

KILROY helpt je met het vinden van een stage in Australië
Een stage in het buitenland is een onvergetelijke ervaring en staat goed op je cv. Heb je al eens gedacht aan stage lopen in Australië? Met het Working Holiday-visum (subklasse 417) voor Australië kun je je via KILROY eenvoudig aanmelden voor een stageplek in Sydney of een andere Australische stad. Ervaar de geweldige cultuur en relaxte levensstijl van de Australiërs, tijdens een stage Down Under.

Het belangrijkste doel van een stage tijdens je opleiding is praktijkervaring opdoen. Een stage bij een bedrijf in Australië is een uitdagende leerervaring. Je doet niet alleen interessante werkervaring op, maar hebt ook een geweldige buitenland ervaring. Jouw interesses, doelstellingen en kwaliteiten bepalen welke stageplek je aangeboden krijgt.

Stageplaats Sydney

Om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste stageplaats in Australië werken wij samen met een Australische stage bemiddelingsorganisatie. Onze samenwerkingspartner verzorgt al sinds 2004 stageplaatsen voor internationale studenten in Australië. Zij bieden eersteklas, persoonlijke service voor een betaalbare prijs. Het zoeken naar een stageplek in het buitenland wordt zo een stuk eenvoudiger.

Lees meer over het Australië stageprogramma

Aanmelden voor een stage

Om je aan te melden voor een stage in Australië hebben we onder andere het volgende van je nodig:

  • Aanmeldingsformulier
  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief

Lees meer over aanmeldingsprocedure voor een stage in Australië

Voorwaarden

Natuurlijk moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een stageplek in Australië. Enkele voorwaarden zijn:

  • Goede Engelse taalkennis,
  • Voldoende financiële middelen,
  • Persoonlijke verzekering.

Lees meer over de voorwaarden voor een stage in Australië

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over stage lopen in Australië.

Beijk de FAQ

Contact