Australië stageprogramma

FAQ Stages in Australië

Kosten & FAQ stageprogramma Australië

Heb je alle informatie over stages in Australië gelezen, maar nog enkele vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen of je het antwoord vindt. En vind je het antwoord niet, dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van KILROY. Ook de kosten voor de stage service vind je hier.

Kosten stage service

De stage service kost eenmalig 1.027 AUD. Daarnaast zijn er ook kosten voor het aanvragen van het benodigde visum.

In welke Australische steden kan ik stage lopen?

KILROY helpt je samen met haar samenwerkingspartner in Australië bij het vinden van een stage in Sydney, maar bijvoorbeeld ook in Melbourne of Brisbane.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Hoe eerder hoe beter! We hebben uiterlijk acht weken voor het begin van de stage je aanmelding, CV, motivatiebrief en aanbetaling nodig.

Ontvang ik een stagevergoeding?

Nee, de stages in Australië zijn onbetaalde stages. Ook moet je kunnen aantonen dat je in staat bent om je verblijf in en vertrek uit Australië te financieren.

Wat zijn startdata?

Er zijn geen specifieke startdata. Je kunt elke maandag van het jaar beginnen.

Wat is de minimale / maximale duur van de stage?

Een stage duurt minimaal 12 weken en maximaal 26 weken.

Welk visum heb ik nodig?

Voor de stage in Australië heb je een Working Holiday-visum (subklasse 417) nodig.

Welke huisvestingsmogelijkheden zijn er?

Je kunt gebruik maken van verschillende soorten woonruimte. We kunnen bijvoorbeeld een verblijf bij Australisch gastgezin of in een gemeubileerde kamer voor je regelen. We helpen je bij het vinden van geschikte woonruimte in de buurt van je stagebedrijf en passend bij jouw budget.

Kan ik andere stagiairs ontmoeten in Australië?

Ja, we regelen regelmatig sociale bijeenkomsten en weekendtrip waarbij je andere stagiairs kunt ontmoeten en kunt socializen.

Ontvang ik studiepunten voor de stage van mijn universiteit / school?

Bij het selecteren van een stageplaats houden we rekening met de eisen van jouw universiteit / school betreffende studiepunten. Vraag vooraf aan je stagebegeleider aan welke eisen je stage in het buitenland moet voldoen.

Meer informatie over stage lopen in Australië?
Neem contact op
Contact