Visum stage in China

Visum aanvragen China

Voorwaarden visum aanvraag China

Voor de aanvraag van je visum worden in China je kopie paspoort, naam, nationaliteit, geslacht, beroep, paspoortnummer en vervaldatum ingediend.

Let op: Als je een visum aanvraagt bij een Chinese ambassade in het buitenland, dien je ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de gegevens van deze Chinese ambassade om ervoor te zorgen dat de juiste Official Letter of Invitation wordt afgegeven.

De Official Letter of Invitation wordt meestal uitgegeven binnen tien werkdagen na het indienen van de aanvraag. Vervolgens krijg je deze toegestuurd zodat je ermee naar de Chinese ambassade in je eigen land kunt.

De ambassade vraagt de volgende documenten;

  • De Official Letter of Invitation
  • Het volledig ingevulde aanvraagformulier
  • Twee pasfoto's
  • Paspoort, geldig voor minimaal 6 maanden vanaf het moment van visum aanvraag
  • Aanvullende informatie, zoals bewijs van huisvesting en vliegticket. Neem hiervoor contact op met de Chinese ambassade in je eigen land.

Binnen tien dagen na de aanvraag bij de ambassade ontvang je je paspoort terug.

Visa Prijzen

De kosten van het papierwerk voor de visumaanvraag zijn opgenomen in het programma. De kosten van het visum zelf niet.

Contact