Studeren in het buitenland met KILROY

Studeren in het buitenland
Ben jij serieus over studeren in het buitenland, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je weten waar je kunt studeren, wat het kost en hoe je de aanmelding en het contact met de universiteit regelt? Dan kunnen wij je helpen!

Hoe kan KILROY jou helpen?

Hoe kan KILROY jou helpen?
KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studiebegeleiders staan voor je klaar.
Bel of mail ons Meer over onze service

Waar kan ik studeren?

Waar kan ik studeren?
KILROY werkt al jaren nauw samen met bekende en gerenommeerde universiteiten in Amerika, Australië, Canada, China, Dubai, Engeland, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore en Vietnam. Keuze genoeg.
Bel of mail ons Alle universiteiten

Wat kan ik studeren?

Wat kan ik studeren?
Er zijn verschillende mogelijkheden. Van een semester tot een volledige bachelor-of masteropleiding in het buitenland. Onze partner universiteiten bieden opleidingen binnen een breed scala aan studierichtingen.
Bel of mail ons Alle studierichtingen

Wat kost studeren in het buitenland?

Wat kost studeren in het buitenland?
Waar moet je allemaal rekening mee houden wanneer je in het buitenland gaat studeren? Welke kosten zijn er en hoe kun je de financiering van je studie in het buitenland regelen?
Bel of mail ons Alles over kosten en financiering

Studenten vertellen hun verhaal

Studenten vertellen hun verhaal
Nieuwsgierig en wil je meer weten over hoe het is om in het buitenland te studeren? De beste manier om erover te horen is van studenten die er zijn geweest.
Lees de verhalen Bekijk video's van studenten
Contact