Carrièremogelijkheden

Carrièremogelijkheden na je studie in het buitenland
Studeren in het buitenland vergroot je zelfinzicht en je carrièremogelijkheden. De meeste studenten die een bachelor, master of semester in een ander land hebben gestudeerd zijn enorm gegroeid in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Naast deze voordelen zijn er uiteraard nog meer redenen om te kiezen voor een studie in het buitenland. Wat dacht je van het verbeteren van je talenkennis en gewoon lekker cultuursnuiven?

Na je Master de arbeidsmarkt op

Een masteropleiding in het buitenland is meestal een zeer specialistische opleiding met een beroepsmatige focus. De buitenlandse universiteiten waar KILROY mee samenwerkt hebben nauwe banden met het bedrijfsleven. Als student aan een van deze universiteiten kan dit een groot voordeel voor je zijn na je afstuderen.

Gebruik je internationale ervaring

Sommige werkgevers zoeken specifiek naar kandidaten met internationale ervaring. Maak hiervan gebruik en verwoord daarbij ook altijd duidelijk welke soort internationale ervaring je hebt opgedaan.

Voorbeelden van internationale ervaring

  • Ik ben meer volwassen, verantwoordelijk en open minded geworden door mijn studie in het buitenland. Ik begrijp nu meer van de Amerikaanse cultuur, omdat ik vakken als American culture and politics heb gevolgd en in het land zelf heb gewoond.
  • Mijn Engelse taalvaardigheid is enorm verbeterd en ik voel me nu volledig bekwaam in het onderhouden van zakelijke contacten met buitenlandse ondernemingen.
  • Door in het buitenland te studeren ben ik me meer bewust geworden van mijn sterke en zwakke punten en weet ik beter hoe ik moet reageren op stressvolle situaties. Ik heb veel geleerd van het leven in een ander land, met nieuwe mensen, een andere cultuur en in een andere academische omgeving.
Contact