Onze service

Hoe kan KILROY je helpen?
KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

KILROY werkt al jarenlang samen met universiteiten en hoger onderwijsinstellingen in diverse landen wereldwijd om studenten te helpen bij het vinden van een passende studie in het buitenland.

Op deze website vind je informatie over studierichtingen, onderwijsinstellingen, financiële en praktische zaken waaraan je moet denken als je in het buitenland wilt gaan studeren. 

Ben jij er helemaal van overtuigd dat je een bachelor, master, Associate degree of study abroad semester in het buitenland wilt gaan doen? Dan helpen onze studieadviseurs je bij de studiekeuze en aanmeldprocedure.

Studiekeuze advies

Studiekeuze advies
Het kiezen van een studie in het buitenland brengt veel vragen met zich mee. Voor welk land, welke universiteit en studierichting kies je? Wij informeren en adviseren je gratis.
Lees verder

Aanmelden en inschrijven

Aanmelden en inschrijven
Heb je een studiekeuze gemaakt? Dan is het tijd om alles in gang te zetten. Wij helpen je met de gehele aanmeldingsprocedure voor een studie in het buitenland.
Lees verder
Contact