Studiekeuze advies

KILROY helpt je met het kiezen van de juiste studie in het buitenland
Het kiezen van een studie in het buitenland brengt veel vragen met zich mee. Voor welk land, welke universiteit en studierichting kies je? Hoe lang wil je in het buitenland studeren en wat is het diploma waard? Wij informeren en adviseren je gratis, zodat je weet waar je aan toe bent.

Onze studieadviseurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten die op zoek zijn naar hun ideale studie in het buitenland en begeleiden je van A tot Z: van oriëntatie tot en met de aanmelding.

Ruim 50 universiteiten wereldwijd

KILROY werkt samen met ruim 50 universiteiten wereldwijd. Ben je op zoek naar een studie bij een van deze buitenlandse hoger onderwijsinstellingen, dan helpen onze studieadviseurs je graag bij het kiezen van de beste opleiding.

Gratis intakegesprek

Heb je alle informatie op onze website goed doorgelezen en heb je een studie of universiteit op het oog? Dan is het tijd voor de volgende stap: het intakegesprek.

Maak hiervoor gratis een persoonlijke afspraak met een van onze studieadviseurs in Utrecht. Tijdens dit gesprek leggen we je vrijblijvend de verschillende studiemogelijkheden voor.

Tijdens het gesprek krijg je informatie over o.a.:

  • Universiteiten en studies in het buitenland
  • Financiering van je studie en overige kosten
  • Toelatingseisen en Engelse taaltesten
  • Timing en planning
  • Documenten die nodig zijn voor de aanmelding

Zodra jij een keuze hebt gemaakt, plannen we samen de vervolgstappen die nodig zijn voor de aanmeldprocedure van je studie in het buitenland.

Kosten studiekeuze advies

Onze informatievoorziening over studeren in het buitenland en het studiekeuze advies zijn gratis. 

Persoonlijk contact

Gedurende het gehele traject blijf je in contact met je KILROY studieadviseur, zodat alles vlotjes verloopt.

Een persoonlijk intakegesprek plannen?
Maak gratis een afspraak
Contact