Academisch Engels

Doe een cursus Academisch Engels in het buitenland of behaal online je TEFL-certificaat
Onderzoek heeft aangetoond dat een goede beheersing van de Engelse taal je carrièrekansen verbetert. Uit hetzelfde onderzoek blijkt bovendien dat een goede kennis van het Engels leidt tot een hoger salaris, meer sociale mobiliteit en maatschappelijk succes. Wil jij je Engelse taalkennis en -vaardigheid verbeteren? Lees dan snel verder!

Je beseft het misschien niet, maar je wordt continue beoordeeld op je Engelse taalvaardigheid. Een grote woordenschat, perfecte kennis van de grammatica en een goede uitspraak maken dat studeren en werken in een internationale omgeving je makkelijker afgaat en mensen je intelligenter inschatten. Met andere woorden, een uitstekende beheersing van het Engels vergroot je kans op succes tijdens je studie en loopbaan.

Je kunt je Engels op verschillende manieren verbeteren:

Doe een cursus Academisch Engels in het buitenland

Doe een cursus Academisch Engels in het buitenland
Je kunt een korte, intensieve cursus Academisch Engels doen aan een van onze partneruniversiteiten in het buitenland. Verbeter je Engels in Australië, Engeland of de Verenigde Staten.
Lees meer

 

Behaal een Online TEFL-certificaat

Behaal een Online TEFL-certificaat
TEFL staat voor Teaching English as a Foreign Language. Het TEFL-certificaat kun je gebruiken om Engelse les te geven in het buitenland of als bewijs van je Engelse taalvaardigheid – heel handig voor een groot aantal banen!
Lees meer

 

Wil jij je aanmelden?
Maak gratis een afspraak

 

Contact