PhD in het buitenland - Australië, Engeland of Nieuw-Zeeland

Doe je Ph.D. in Australië, Engeland of Nieuw-Zeeland - KILROY helpt je
Je promotieonderzoek in het buitenland doen. Is dat jouw droom? Dan helpen wij je graag! De studieadviseurs van KILROY informeren je gratis over de mogelijkheden voor een PhD in Australië, Engeland of Nieuw-Zeeland. Daarnaast helpen we je met de aanmelding voor je promotieplaats en adviseren we je over alle praktische zaken rondom jouw internationale avontuur, zoals verzekeringen, huisvesting en de reis naar je buitenlandse bestemming.

Doctor of Philosophy

Promoveren in het buitenland heeft een aantal voordelen ten opzichte van promoveren aan de universiteit in Nederland. Als PhD-student in een ander land leer je bijvoorbeeld andere technieken en manieren van werken en onderzoek. En ook het reizen naar en wonen in het buitenland is al heel leerzaam. Deze internationale ervaring vergroot je wetenschappelijke carrièrekansen en je internationale netwerk.

We werken samen met toonaangevende universiteiten wereldwijd die interessante mogelijkheden bieden aan internationale studenten. Word jij de volgende internationale promovendus?

Meer informatie over PhD's in het buitenland?
Neem contact op

Universiteiten in het buitenland waar jij een PhD kan doen

PhD in Australië

De meeste universiteiten in Australië bevinden zich in wereldsteden als Melbourne, Sydney, Brisbane, Adelaide en Perth. Onze studieadviseurs kunnen je in geuren en kleuren vertellen over deze steden en universiteiten. Ook informeren zij je graag over het Australische studentenleven en waar je allemaal aan moet denken als je jouw promotieonderzoek in Australië wilt doen.

PhD in Engeland

Onze partneruniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk zijn gevestigd in Londen, in Bournemouth aan de prachtige Engelse zuidkust, in Bristol en in Coventry, vlakbij Birmingham. Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie en hulp bij de aanmelding.

PhD in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kun je promoveren in Auckland en Wellington op het Noordereiland en in Otago op het Zuidereiland. Als je van prachtige natuur houdt dan zit je hier zeker goed! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Hulp bij het vinden van een PhD in het buitenland

De studieadviseurs van KILROY helpen je graag met het vinden van de juiste PhD in het buitenland en met de gehele aanmeldingsprocedure

Hulp nodig bij het vinden van een PhD in Australië, Engeland of Nieuw-Zeeland?
Maak een gratis afspraak

Morning swim before work - PhD in Sydney, AustraliëDit kun je doen als jij een PhD in Australië gaat doen - Morning swim before work

Contact