Voor decaan en studieadviseur

Informatie voor decanen, studieadviseurs en stagecoördinatoren over studies en stages in het buitenland
Bent u decaan of studieadviseur op een middelbare school of in het middelbaar beroepsonderwijs? Werkt u op het International Office, Bureau Buitenland of Bureau Internationale Studentenzaken van een Nederlandse hogeschool of universiteit of bent u stagecoördinator in het hoger onderwijs? Dan wilt u uw leerlingen en studenten natuurlijk zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden van studeren en stage lopen in het buitenland.

Voor decanen in het voortgezet onderwijs

Voor decanen in het voortgezet onderwijs
Wilt u uw leerlingen zo goed mogelijk informeren over studeren in het buitenland, als tussenjaar of vervolgstudie na de middelbare school?
Lees meer

Voor decanen in het mbo

Voor decanen in het mbo
Wilt u uw studenten zo goed mogelijk informeren over studeren in het buitenland, als tussenjaar of vervolgstudie na hun middelbare beroepsopleiding?
Lees meer

Voor Bureau Buitenland medewerkers

Voor Bureau Buitenland medewerkers
Wilt u uw studenten op de hogeschool of universiteit zo goed mogelijk informeren over studeren in het buitenland, bijvoorbeeld als minor of vervolgmaster na de bachelor?
Lees meer

Voor stagecoördinatoren

Voor stagecoördinatoren
Bent u stagecoördinator in het hoger onderwijs en wilt u uw studenten zo goed mogelijk informeren over stage lopen in Amerika, Australië of China en over de aanvraag van het J-1 visum voor een stage in de USA?
Lees meer
Contact