Voor International Offices en Bureaus Buitenland

Informatie voor International Offices en Bureaus Buitenland in het hoger onderwijs over studies in het buitenland
Als directeur of medewerker van een International Office, Bureau Buitenland of Bureau Internationale Studentenzaken aan een Nederlandse hogeschool of universiteit wilt u uw studenten zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden van studeren in het buitenland. Of het nu gaat om uitgaande studiepuntmobiliteit ofwel om uitgaande diplomamobiliteit, KILROY helpt u en uw studenten daar graag bij.

Om de studenten op uw hogeschool of universiteit zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar een passende studie in het buitenland, kunt u de hulp van KILROY inschakelen. Wij werken samen met 50 toonaangevende universiteiten in 9 landen wereldwijd en onze ervaren studieadviseurs bieden u en uw studenten met veel plezier hulp en advies als het gaat om studeren in het buitenland. Ons uitgangspunt hierbij is dat onze dienstverlening aanvullend is op het aanbod van uw eigen onderwijsinstelling.

Help uw studenten verder met een studie in het buitenland

KILROY werkt samen met buitenlandse universiteiten met een gevarieerd aanbod aan Engelstalige opleidingen en vakken die gelijkwaardig zijn aan de kwaliteit van het Nederlands hoger onderwijs. Onze studieadviseurs worden getraind door deze partnerinstellingen en hebben nauw contact met de medewerkers van het international – en/of admissions office.

Onze studieadviseurs:

 1. informeren uw studenten over waar ze allemaal aan moeten denken als ze gaan studeren in het buitenland,
 2. begeleiden uw studenten bij het vinden van een:
  - master aan een buitenlandse universiteit
  - semester studeren aan een buitenlandse universiteit (ter invulling van de minor), 
 3. verzorgen voor uw studenten de aanmelding bij de buitenlandse universiteit.

Stap 1 en 2 zijn geheel gratis. Voor stap 3 vragen wij uw studenten om een eenmalige administratieve bijdrage van 100 euro.

Meer over onze service

Laat uw studenten kiezen uit vele studiemogelijkheden

Wij werken samen met zestig hoger onderwijsinstellingen in; 

 • Amerika, 
 • Australië, 
 • Canada, 
 • China, 
 • Dubai, 
 • Engeland, 
 • Japan, 
 • Nieuw-Zeeland, 
 • Singapore en 
 • Vietnam. 

Uw studenten kunnen aan deze universiteiten kiezen uit diverse soorten masteropleidingen in vele studierichtingen of een semester studeren voor hun minor waarbij ze vier vakken naar keuze kunnen volgen uit al deze studierichtingen. Dit laatste noemen wij een study abroad programma.

Bekijk alle universiteiten

Studie buitenland voorlichting voor uw studenten

Study abroad student In Londen
Wij proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn tijdens informatiemarkten en studievoorlichtingsdagen van Nederlandse hoger onderwijsinstellingen en geven met veel plezier een presentatie over studeren in het buitenland op uw hogeschool of universiteit. Onze studieadviseurs hebben jarenlange ervaring in het helpen van studenten bij het vinden van de juiste studie in het buitenland, met de gehele aanmeldingsprocedure en allerlei andere praktische zaken.

Wilt u dat wij een presentatie komen geven of aanwezig zijn tijdens een informatiemarkt of voorlichtingsdag? Of wilt meer informatie over onze dienstverlening, hoe wij u en uw studenten kunnen helpen met het vinden van een studie in het buitenland of heeft u interesse in samenwerking? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactbutton, telefoon +31 20 5245 100 of maak direct een gratis afspraak.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact op
Contact