Voor decanen in het vo

Informatie voor decanen in het voortgezet onderwijs over studies in het buitenland
Als decaan of studieadviseur in het Nederlands voortgezet onderwijs (vo) wilt u uw leerlingen zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden van studeren in het buitenland. Of het nu gaat om het volgen van vakken aan een buitenlandse universiteit als tussenjaar / gap year ofwel het doen van een Associate degree of een volledige bacheloropleiding in een ander land, KILROY helpt u en uw leerlingen daar graag bij.

Om de leerlingen op uw school zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar een passende studie in het buitenland, kunt u de hulp van KILROY inschakelen. Wij werken samen met 50 toonaangevende hoger onderwijsinstellingen in 9 landen wereldwijd en onze ervaren studieadviseurs bieden u en uw leerlingen met veel plezier hulp en advies als het gaat om studeren in het buitenland.

Help uw leerlingen met een studie in het buitenland

KILROY werkt samen met buitenlandse hoger onderwijsinstellingen met een gevarieerd aanbod aan Engelstalige opleidingen en vakken die gelijkwaardig zijn aan de kwaliteit van het Nederlands hoger onderwijs. Onze studieadviseurs worden getraind door deze partnerinstellingen en hebben nauw contact met de medewerkers van het international – en/of admissions office.

Onze studieadviseurs:

 1. informeren uw leerlingen over waar ze allemaal aan moeten denken als ze gaan studeren in het buitenland,
 2. begeleiden uw leerlingen bij het vinden van een:
  - Associate degree aan een buitenlandse universiteit
  - bachelorstudie aan een buitenlandse universiteit,
  - semester studeren aan een buitenlandse universiteit (als tussenjaar  /gap year),
 3. verzorgen voor uw leerlingen de aanmelding bij de buitenlandse universiteit.

Stap 1 en 2 zijn geheel gratis. Voor stap 3 vragen wij uw leerlingen om een eenmalige administratieve bijdrage van 100 euro.

Meer over onze service

Laat uw leerlingen kiezen uit vele studiemogelijkheden

Wij werken samen met zestig hoger onderwijsinstellingen in

 • Amerika,
 • Australië,
 • Canada,
 • China,
 • Dubai,
 • Engeland,
 • Japan,
 • Nieuw-Zeeland,
 • Singapore en
 • Vietnam.

Dit zijn voornamelijk universiteiten en in Amerika ook enkele colleges. Uw leerlingen kunnen aan deze instellingen kiezen uit Associate degrees en bacheloropleidingen in vele studierichtingen of een semester studeren als tussenjaar / gap year waarbij ze vier vakken naar keuze kunnen volgen uit al deze studierichtingen. Dit laatste noemen wij een study abroad programma.

Bekijk alle universiteiten

Studie buitenland voorlichting voor uw leerlingen

Studie buitenland voorlichting op school
Wij proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn tijdens informatiemarkten en studievoorlichtingsdagen van diverse middelbare scholen en geven met veel plezier een presentatie over studeren in het buitenland op uw school. Onze studieadviseurs hebben jarenlange ervaring in het helpen van studenten bij het vinden van de juiste studie in het buitenland, met de gehele aanmeldingsprocedure en allerlei andere praktische zaken.

Wilt u dat wij op uw school een presentatie komen geven of aanwezig zijn tijdens een informatiemarkt of voorlichtingsdag? Of wilt meer informatie over onze dienstverlening en hoe wij u en uw leerlingen kunnen helpen met studeren in het buitenland? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactbutton, telefoon +31 20 5245 100 of maak direct een gratis afspraak.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact op
Contact