Voor stagecoördinatoren

Informatie voor stagecoördinatoren in het hoger onderwijs over stages in het buitenland
Als stagecoördinator of (studie)loopbaanadviseur aan een Nederlandse hogeschool of universiteit wilt u uw studenten zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden van stage lopen in het buitenland. Of het nu gaat om een stage in Australië, China of de Verenigde Staten ofwel om hulp bij de aanvraag van het J-1 visum voor Amerika, KILROY helpt u en uw studenten daar graag bij.

Om de studenten op uw hogeschool of universiteit zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar een passende stage in het buitenland, kunt u de hulp van KILROY inschakelen.

Help uw studenten verder met een stage in het buitenland

Wij werken samen met de beste stagebureaus in Australië, China of de Verenigde Staten. Onze ervaren studieadviseurs bieden u en uw studenten met veel plezier hulp en advies als het gaat om het vinden van een uitdagende stage in een van deze drie landen. Ons uitgangspunt hierbij is dat onze dienstverlening aanvullend is op het aanbod van uw eigen onderwijsinstelling.

Meer over de stages

Help uw studenten met de aanvraag van het J-1 visum voor Amerika

Om stage te kunnen lopen in Amerika heeft uw student een J-1 visum nodig. Om het J-1 visum aan te vragen bij de Amerikaanse ambassade, heeft de student een DS-2019 formulier en een goede ziektekostenverzekering nodig. Dit DS-2019 formulier kan alleen worden uitgegeven door een 'Sponsor Organization'.

KILROY werkt nauw samen met meerdere sponsororganisaties in Amerika en kan zodoende het DS 2019 formulier aanvragen. Wij helpen uw studenten persoonlijk met de aanvraag en de verplichte verzekering wordt indien nodig ook door de sponsororganisatie in orde gemaakt.

Meer over het J-1 visum

Stage buitenland voorlichting voor uw studenten

Wij proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn tijdens informatiemarkten en stagevoorlichtingsdagen van Nederlandse hoger onderwijsinstellingen en geven met veel plezier een presentatie over stage lopen in het buitenland op uw hogeschool of universiteit. Onze studieadviseurs hebben veel ervaring in het helpen van studenten bij het vinden van de stage in het buitenland en met de aanvraag van het DS 2019 formulier.

Wilt u dat wij een presentatie komen geven of aanwezig zijn tijdens een informatiemarkt of voorlichtingsdag? Of wilt meer informatie over onze dienstverlening, hoe wij u en uw studenten kunnen helpen met stage lopen in het buitenland en de aanvraag van het J-1 visum of heeft u interesse in samenwerking? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactbutton, telefoon +31 20 5245 100 of maak direct een gratis afspraak.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact op
Contact