Vóór vertrek

Zodra je toegelaten bent tot jouw opleiding in het buitenland, kan de voorbereiding op het buitenlandse avontuur beginnen. Hiervoor dien je nog wel enkele zaken goed te regelen voordat je vertrekt. We zetten ze even voor je op een rij.

Vliegticket

Vliegticket
Om op je studiebestemming te komen heb je een vliegticket nodig. En als student wil je flexibiliteit en natuurlijk niet teveel betalen voor je vlucht. Met een studententicket kan dat.
Lees verder

Verzekering

Verzekering
Ga je studeren in het buitenland, laat je dan door ons adviseren welke verzekering je nodig hebt en sluit hem meteen af voor je volledige verblijf in het buitenland. Zo ben je maximaal verzekerd en gedekt tijdens je buitenlandse avontuur.
Lees verder

Internationale studentenkaart

15,-
Internationale studentenkaart
Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Het is het enige wereldwijd geaccepteerde bewijs dat je voltijd student bent. Koop 'm voordat je vertrekt.
Lees verder

Huisvesting

Huisvesting
Wil je zelfstandig wonen of liever iets delen met anderen? Wij kunnen samen met de universiteit de huisvesting op de campus of in een gastgezin voor je regelen. We hebben de verschillende mogelijkheden voor je op een rij gezet.
Lees verder
Contact