Verzekeren in het buitenland

Verzekering voor studie in het buitenland
Nu je een tijdje in het buitenland gaat verblijven, dien je wel te zorgen voor een goede verzekering. Je wilt tijdens je studie niet voor onnodige kosten komen te staan, mocht er iets met je gebeuren.

Bij KILROY werken we al jaren samen met de Goudse Verzekeringen om studenten de beste verzekering te kunnen bieden. Ga je studeren in het buitenland, laat je dan door ons adviseren welke verzekering je nodig hebt en sluit hem meteen af voor je volledige verblijf in het buitenland. Zo ben je maximaal verzekerd en gedekt tijdens je buitenlandse avontuur.

Basisverzekering aanhouden in het buitenland?

Hieronder vind je of jij verplicht bent het basiszorgpakket te houden als een studie gaat volgen in het buitenland:

  • Ben je jonger dan 30, dan is de basiszorgverzekering verplicht.
  • Ben je ouder dan 30 en ga je minder dan 1 jaar naar het buitenland, dan is de basiszorgverzekering verplicht.
  • Ben je ouder dan 30 en ga je 1 tot 3 jaar naar het buitenland, dan is de basiszorgverzekering in de meeste gevallen verplicht (afhankelijk van je band met Nederland).
  • Ben je ouder dan 30 en ga je meer dan 3 jaar naar het buitenland, dan is de basiszorgverzekering niet verplicht.

Zoals de naam al zegt, de basiszorgverzekering is een basisdekking. Wij raden je aan je in Nederland bij te verzekeren voor je verblijf in het buitenland, ook al ben je dan mogelijk op sommige punten dubbel verzekerd.

ISIS reisverzekering voor studenten

Om goed gedekt te zijn tijdens je studie in het buitenland, bieden we in samenwerking met de Goudse Verzekeringen een reisverzekering speciaal voor studenten aan. Hiermee ben je gedekt tegen ongelukken, medische kosten en meer. 

De goedkoopste ISIS reisverzekering voor studenten is 30 euro per maand, terwijl je voor 58 euro per maand maximaal gedekt bent tegen vrijwel alle kosten. Studeren in het buitenland is al een dure aangelegenheid, dus aan te raden is om niet onvoldoende verzekerd te zijn. Dat kan je namelijk heel wat gaan kosten, mocht er iets gebeuren.

Weten wat er allemaal gedekt wordt met de ISIS verzekering?
Meer informatie

 

Contact