Bedrijfseconomie

Business studies in het buitenland

Bedrijfseconomie studeren in het buitenland

Wil jij je horizon verbreden en een bachelor, master of semester studeren in een ander land? De mogelijkheden voor het studeren van bedrijfseconomie ofwel business in het buitenland zijn groot. Je hebt niet alleen keuze uit een groot aantal studierichtingen, maar ook uit verschillende universiteiten en bestemmingen.

Wat dacht je van een studie International Business of Personeelsmanagement in Australië, Scheepvaart in Hong Kong of Toeristisch Management in Hawaï? KILROY werkt samen met een groot aantal toonaangevende universiteiten over de hele wereld, waarvan de business opleidingen een hoog aanzien hebben.

Bedrijfseconomie studeren aan Coventry University London Campus

Bedrijfseconomie studeren aan Coventry University London Campus
De London Campus van Coventry University ligt midden in The City, het zakencentrum van Londen. Hier kun je de theorie direct in de praktijk brengen door middel van stages, bedrijfsbezoeken en projecten.
Lees meer

Als je het vakgebied waar je naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Klik in het menu op de gewenste studierichting. Of vind de universiteiten in het buitenland die opleidingen Bedrijfseconomie aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Bedrijfseconomie?
Neem contact op
Contact