College

College studies in Amerika

Studeren aan een college in Amerika

Wil jij een half jaar of langer in het buitenland studeren? Aan de colleges in Amerika kun je study abroad programma's volgen of een associate degree doen.

Verschil tussen college en universiteit in Amerika

Aan de colleges in Amerika kun je vaak alleen study abroad programma's volgen of associate degrees doen. Dit in tegenstelling tot de universiteiten in Amerika, waar je ook volledige bachelor- en masteropleidingen kunt volgen. De kwaliteit van de opleidingen is echter niet minder dan aan een universiteit. Een college is meestal kleiner en in sommige gevallen zelfs voordeliger dan een universiteit.

Studeren aan een college in Amerika is een geweldige buitenland ervaring en een goede start voor verdere studie aan een universiteit. Ga een half jaar, een jaar of twee jaar studeren aan een college in Amerika. Stel zelf je vakkenpakket samen of volg de eerste twee jaar van een bacheloropleiding. 

Study abroad

Study abroad houdt in dat je een of twee semesters studeert aan een college, waarbij je zelf je vakkenpakket samenstelt uit vakken van verschillende studierichtingen. Dit geeft je de mogelijkheid om te ontdekken waarin je jezelf uiteindelijk wilt specialiseren. Dit studieprogramma kun je niet alleen volgen aan de colleges in Amerika, maar ook aan de meeste universiteiten waar wij mee samenwerken.

Associate degree

Associate degree houdt in dat je de eerste twee jaar van een bachelor doet, waarna je kunt doorstromen naar een Amerikaanse universiteit. Ook dit programma kun je volgen aan de meeste universiteiten waar wij mee samenwerken.

Colleges in Amerika

Vind de colleges in Amerika door hieronder op Verenigde Staten te klikken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer informatie over de studierichting College?
Neem contact op
Contact