Filosofie

Filosofie studeren in het buitenland

Filosofie studeren in het buitenland

Neem jij geen genoegen met schijnbare zekerheden en heb je een kritische houding, ook ten opzichte van je eigen opvattingen? Dan is een studie Filosofie ofwel Wijsbegeerte wellicht iets voor jou! Als filosoof denk je na over de meest uiteenlopende vragen die in het dagelijkse leven vaak niet worden gesteld. Tijdens de studie Filosofie leer je kritisch denken, vragen stellen en zoeken naar antwoorden op deze vragen.

Streef jij naar kennis en wijsheid en wil je graag filosofie studeren in het buitenland? De buitenlandse universiteiten waar KILROY mee samenwerkt, bieden wetenschappelijk onderwijs van hoge kwaliteit op bachelor- als op masterniveau.

Tijdens een studie Filosofie maak je kennis met zowel filosofen uit de geschiedenis, zoals Aristoteles, als hedendaagse filosofen en hun denkbeelden en ontwikkel je het vermogen heldere en overtuigende argumenten op te bouwen.

Filosofie studeren aan University of Sydney in Australië

Filosofie studeren aan University of Sydney in Australië
Verbreed je horizon met een studie aan University of Sydney. Deze universiteit heeft een zeer flexibel studieaanbod en het meest uitgebreide aanbod aan study abroad programma's in Australië. Hier kun je 'studeren op maat'.
Lees meer

Vind meer universiteiten in het buitenland die opleidingen Filosofie aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Filosofie?
Neem contact op
Contact