Geschiedenis

Geschiedenis studeren in het buitenland

Geschiedenis studeren in het buitenland

Neem een duik in het verleden van de mensheid en verdiep je in de achtergronden van historische gebeurtenissen. Een studie Geschiedenis biedt je historisch inzicht en helpt je om actuele maatschappelijke ontwikkelingen te begrijpen en te verklaren. Wil jij het verleden bestuderen in een meer internationale omgeving? Kies dan voor een studie Geschiedenis in het buitenland.

Tijdens de studie Geschiedenis leer je zelfstandig onderzoek te doen, kritisch te lezen, problemen te analyseren en vervolgens je bevindingen zo goed mogelijk te presenteren. Als historicus kun je na je afstuderen aan de slag binnen het onderwijs, de journalistiek of bij musea, maar ook in beleidsfuncties bij de overheid of internationale organisaties of als onderzoeker.

Geschiedenis studeren aan Hawaii Pacific University in Amerika

Geschiedenis studeren aan Hawaii Pacific University in Amerika
Door de unieke ligging van Hawaii Pacific University op het prachtige eiland Hawaii in de Grote Oceaan zijn er invloeden uit het Westen, Azië en Oceanië. Dit komt allemaal aan bod tijdens de studie.
Lees meer

Vind meer universiteiten in het buitenland die opleidingen Geschiedenis aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Geschiedenis?
Neem contact op
Contact