Digitale media

Digitale media studeren in het buitenland

Digitale media studeren in het buitenland

Nieuwe en digitale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wil jij je verdiepen in de multimediale en interactieve wereld van het internet, de mobiele telefonie en computergames en in het buitenland studeren? Kies dan voor een studie Digitale media in bijvoorbeeld Amerika, Australië of Engeland.

Digitale media hebben een grote invloed op ons leven en onze cultuur en op de manier waarop we werken, diensten verlenen, communiceren, informatie opzoeken of zelfs onderwijs volgen. Tijdens de opleiding Digitale media leer je alles over mediatechnologie en communicatiesystemen en het gebruik daarvan. Je leert onder andere hoe je nieuwe en digitale media kunt inzetten voor marketingdoeleinden en hoe je bedrijven kunt adviseren over slim gebruik van social media.

Studeren aan Queensland University of Technology in Australië

Studeren aan Queensland University of Technology in Australië
Wil je weten hoe andere studenten hun studie in het buitenland hebben ervaren? Lees dan de verhalen van een Nederlandse en enkele internationale studenten aan Queensland University of Technology in Australië.
Lees de verhalen

Vind meer universiteiten in het buitenland die opleidingen in Digitale media aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Digitale media?
Neem contact op
Contact