Fotografie

Opleiding Fotografie

Fotografie studeren in het buitenland

Heb jij oog voor detail en loop je altijd met een fotocamera rond om alles vast te leggen? Als fotograaf kun je verhalen vertellen met beeld. Met een studie Fotografie in het buitenland verbeter je niet alleen je techniek, maar bouw je tevens een internationaal netwerk op waar je later in je carrière de vruchten van plukt.

Tijdens de opleiding Fotografie verbeter je je techniek, bespreek je jouw foto’s en leer je alles over camera’s, camera uitrusting en de inhoud en compositie van foto’s. Je wordt opgeleid tot bijvoorbeeld:

  • creatief fotograaf,
  • autonoom fotograaf,
  • journalistiek / persfotograaf,
  • documentaire fotograaf,
  • reclame- / modefotograaf.

Is fotograferen jouw passie, kun je niet zonder je camera en wil je je grenzen verleggen? Dan is een professionele opleiding tot fotograaf in het buitenland zeker iets voor jou!

Fotografie studeren aan University of New South Wales in Australië

Fotografie studeren aan University of New South Wales in Australië
De University of New South Wales (UNSW) is een prestigieuze universiteit in Sydney, Australië waar je tijdens de opleiding Bachelor of Fine Arts (Hons) als afstudeerrichting Fotografie kunt kiezen.
Lees meer over UNSW

Vind meer universiteiten in het buitenland die opleidingen Fotografie aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Fotografie?
Neem contact op
Contact