Media

Media studies in het buitenland

Media studeren in het buitenland

Loop je over van creativiteit? Vind je het leuk om dingen te creëren? Te schrijven? Er zijn talloze mogelijkheden om deze speciale eigenschappen verder te ontwikkelen. Je kunt een praktische opleiding doen, of een meer theoretisch georiënteerd programma als dat beter bij je past.

De universiteiten waar wij mee samenwerken, ontwikkelen steeds nieuwe studieprogramma´s die passen bij de ontwikkeling in de Media. Als je Media in het buitenland studeert krijg je bovendien een internationaal netwerk waar je in de toekomst gebruik van kunt maken. Wat dacht je van Public Relations in Amerika, Media Studies in Engeland of International Communication in Australië?

Media studeren aan Hawaii Pacific University in Amerika

Media studeren aan Hawaii Pacific University in Amerika
Aan Hawaii Pacific University kun je een Media studies doen op bachelor- en masterniveau. Maar je kunt hier ook een half jaar of een jaar studeren als study abroad student.
Lees meer

Als je het vakgebied waar je naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Klik in het menu op de gewenste studierichting. Of vind de universiteiten in het buitenland die opleidingen Media aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

 

Meer informatie over de studierichting Media?
Neem contact op
Contact