Forensische wetenschappen

Forensische wetenschappen studeren in het buitenland

Wil jij forensisch onderzoeker worden en leren hoe je met behulp van slimme opsporingsmethoden een bijdrage kan leveren aan het oplossen van misdrijven? Kies dan voor de studie forensische wetenschappen. Je moet wel een beetje een speurneus zijn!

Tijdens de studie forensische wetenschappen ofwel forensisch onderzoek doe je specialistische kennis op en leer je werken met de nieuwste onderzoeks- en opsporingstechnieken. Je leert sporen onderzoeken in laboratoria en soms ook op de PD ofwel plaats delict (plaats waar een misdrijf is gepleegd).

Crime Scene Investigation

Ben jij nauwkeurig en onderzoekend van aard en vind je natuurwetenschappelijke vakken zoals biologie, natuurkunde en scheikunde leuk? Vind jij televisieseries als Crime Scene Investigation (CSI) razend interessant en wil je graag een periode in het buitenland studeren? Kies dan voor een studie forensische wetenschappen in de VS, Australië, of bijvoorbeeld Engeland. KILROY helpt je bij het vinden van de juiste opleiding in het buitenland.

Vind universiteiten in het buitenland die opleidingen forensische wetenschappen aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Forensische wetenschappen?
Neem contact op
Contact