Milieu & duurzaamheid

Milieu & duurzaamheid studeren in het buitenland

Houd jij je graag bezig met vraagstukken op het gebied van milieu, duurzame energie en duurzaam ondernemen? Wil jij bijdragen aan een beter evenwicht tussen milieu, mens en maatschappij en in het buitenland studeren? Kies dan voor een (deel van je) studie milieu en duurzaamheid, milieuwetenschappen of -kunde in bijvoorbeeld Australië of Engeland.

Tijdens de opleiding ga je op zoek naar antwoorden op vragen vanuit diverse invalshoeken, zoals:

  • Welke energiebesparende innovaties kan een bedrijf doorvoeren?
  • Hoe overtuig je consumenten om duurzame producten te gebruiken?
  • Hoe kun je op een voor de mens, natuur en maatschappij verantwoorde manier brandstof of groene stroom produceren?
  • Wat is het belang van biodiversiteit?

De vraag naar experts met kennis en vaardigheden op het gebied van milieu en duurzaamheid groeit. Bedrijven, organisaties en burgers nemen steeds vaker hun verantwoordelijkheid als het gaat om deze zaken. Tijdens de opleiding verdiep je je in nieuwe mogelijkheden om de relatie tussen milieu, mens en maatschappij te verbeteren, van klimaatneutraal bouwen, schoon drinkwater tot natuurontwikkeling of duurzame energie.

Milieu en duurzaamheid studeren aan Griffith University in Australië

Milieu en duurzaamheid studeren aan Griffith University in Australië
Zit milieu en duurzaamheid in jouw DNA? Kies dan voor een studie aan Griffith University in Brisbane en Gold Coast, Australië. Dit is een innovatieve en vooruitstrevende universiteit die zich inzet om mondiale kwesties aan te pakken.
Lees meer over Griffith University

Vind universiteiten in het buitenland die opleidingen Milieu & duurzaamheid aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Milieu & duurzaamheid?
Neem contact op
Contact