Lichamelijke opvoeding

Lichamelijke opvoeding studeren in het buitenland

Lichamelijke opvoeding studeren in het buitenland

Wil jij voor de minor van je opleiding Lichamelijke opvoeding een aantal maanden in het buitenland studeren? KILROY kan je helpen met het vinden van een geschikte study abroad ervaring in Amerika, Australië, Canada, Engeland en Nieuw-Zeeland. En dat niet alleen, naast study abroad programma’s kunnen wij je ook helpen met het vinden van een volledige bachelor of master in deze studierichting. Een periode in het buitenland is een waardevolle aanvulling op je studie.

Houd jij van sport en bewegen en wil je graag dat mensen sportief en gezond bezig zijn en ze daar bij helpen? Kies dan voor een studie lichamelijke opvoeding. Je leert niet alleen hoe je kinderen en jongeren helpt in hun ontwikkeling en motiveert om te bewegen, maar ook hoe je mensen kunt helpen met bijvoorbeeld overgewicht, een motorische achterstand of autisme.

Als je docent lichamelijke opvoeding wilt worden en les wilt geven in het onderwijs, is een bachelor, master of semester in het buitenland een leerzame ervaring en een goede aanvulling op je cv. Je doet niet alleen onderwijskundige, organisatorische en leidinggevende vaardigheden op, maar leert ook omgaan met cultuurverschillen en buiten de gebaande paden te denken.

Lichamelijke opvoeding studeren aan California State University San Marcos

Lichamelijke opvoeding studeren aan California State University San Marcos
Het College of Education, Health and Human Services van California State University San Marcos (CSUSM) in Californië, Amerika biedt goede opleidingen, uitstekende docenten en ondersteuning en een veilige en mooie studieomgeving.
Lees meer over CSUSM


Vind universiteiten in het buitenland die opleidingen Lichamelijke opvoeding bieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Lichamelijke opvoeding?
Neem contact op
Contact