Musical

Word jij onze nieuwe musicalster?

Musical opleidingen in het buitenland

Met een musicalopleiding in Amerika of Engeland kun je jouw droom om op het toneel te schitteren in een musical show waarmaken. Tijdens de opleiding ontwikkel je je talent in zang, dans en spel en word je begeleid en getraind door professionele docenten. Start je internationale carrière met een studie in het buitenland.

Zoek je een plek waar jij je creativiteit kunt delen en je zang-, dans- en speltalent verder kunt ontwikkelen? De onderwijsinstellingen waar KILROY in het buitenland mee samenwerkt, bieden verschillende soorten opleidingen op het gebied van musical theater; van (zomer)cursussen, korte intensieve opleidingen en bachelors in Amerika tot masters in Engeland. Tijdens de opleidingen werk je onder andere aan je zangtechniek en podiumpresentatie en is er voldoende aandacht voor spel en dans.

Musicalopleidingen aan New York Film Academy in Amerika

Musicalopleidingen aan New York Film Academy in Amerika
Tijdens de opleiding Musical Theatre for Film and TV aan de New York Film Academy (NYFA) krijg je les van docenten met ervaring op Broadway en in diverse tourproducties. Verbeter je vaardigheden in acteren, zingen en dansen tot topniveau.
Lees meer over NYFA

Vind universiteiten in het buitenland die musicalopleidingen bieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Musical?
Neem contact op
Contact