Muziek

Muziek opleiding

Muziek opleidingen in het buitenland

Of je nu klassiek, jazz, pop, rock of wereldmuziek wilt spelen, zingen of componeren, de studieadviseurs van KILROY kunnen je helpen met het vinden van de juiste muziekopleiding in het buitenland. Want niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland zijn er goede conservatoria en onderwijsinstellingen gespecialiseerd in muziekonderwijs.

Kun jij je een leven zonder muziek of zang niet voorstellen? Zoek je een universitaire opleiding in het buitenland waarbij je de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen als artiest? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden in Amerika, Australië, Canada, Engeland of Nieuw-Zeeland.

Aan de buitenlandse universiteiten waar wij mee samenwerken, krijg je les van ervaren en deskundige docenten met een professionele achtergrond in de internationale muziekindustrie. Tijdens je studie heb je de kans om mee te werken aan optredens en mee te spelen met allerlei ensembles en bandjes en ontvang je de ondersteuning die je als beginnend musicus nodig hebt.

Muziekopleidingen aan University of New South Wales in Australië

Muziekopleidingen aan University of New South Wales in Australië
Wil jij jouw passie voor muziek en podiumkunsten verder ontwikkelen in een eigentijdse, creatieve omgeving? Kies dan voor Music Studies aan University of New South Wales (UNSW) in Australië.
Lees meer over UNSW

Vind universiteiten in het buitenland die muziekopleidingen bieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Muziek?
Neem contact op
Contact