Rechten

Rechten studies in het buitenland

Rechten studeren in het buitenland

In een steeds mondialere wereld is het hebben van een internationaal netwerk en kennis die buiten de landsgrenzen gaat van groot belang. Dit geldt ook voor juridische vakken als entertainmentrecht, arbeidsrecht, strafrecht, mensenrechten en andere vakgebieden binnen het recht. KILROY werkt samen met erkende en toonaangevende universiteiten die kwalitatief hoogwaardig juridisch onderwijs bieden.

Zoek jij een opleiding rechten (law) in het buitenland? Wij kunnen je helpen met het vinden van een studie onder andere Australië, Engeland en Nieuw-Zeeland. Als je het vakgebied waar je naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Wil je rechten studeren in Amerika? Houd er dan rekening mee dat het Amerikaanse rechtssysteem anders is opgezet dan het Nederlandse systeem. En dat ook een studie rechten in Amerika dus heel anders in elkaar zit dan in Nederland. In Amerika is een studie rechten een masteropleiding. Dit betekent dat je eerst een vierjarige bacheloropleiding (pre-law) moet doen, voordat je aan de echte studie rechten (law school) kunt beginnen.

Klik in het menu op de gewenste studierichting. Of vind de universiteiten in het buitenland die rechtenstudies aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Rechten?
Neem contact op
Contact