Politicologie & Internationale betrekkingen

Politicologie en Internationale betrekkingen studeren in het buitenland

Heb jij visie, oog voor mens en maatschappij, interesse in binnenlandse en buitenlandse politiek en zie je een carrière voor jezelf weggelegd als politicus? Kies dan voor een studie politicologie en internationale betrekkingen in het buitenland. KILROY helpt je met het vinden van een geschikte opleiding en met je aanmelding.

Politiek bedrijven is niet voor iedereen weggelegd. Je moet kritisch kunnen denken, inzicht hebben in machtsprocessen, diplomatiek zijn, leiding kunnen geven en goed kunnen debatteren. Tijdens de opleiding politicologie en internationale betrekkingen bestudeer je nationale en internationale politieke ontwikkelingen en leer je de kneepjes van het politieke vak.

Na je studie kun je werken bij politieke, maatschappelijke of overheidsorganisatie, maar ook in het bedrijfsleven, bij niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) en bijvoorbeeld de media.

Vind universiteiten in het buitenland die opleidingen politicologie & internationale betrekkingen bieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Politicologie & Internationale betrekkingen?
Neem contact op
Contact