Psychologie

Opleiding Psychologie

Psychologie studeren in het buitenland

Psychologie is een wetenschappelijke studie waarbij je het menselijk gedrag en denken bestudeert en onderzoekt. Het werkveld van psychologen is internationaal en er zijn veel mogelijkheden om (een deel van) de studie in het buitenland te doen. KILROY helpt je met je zoektocht naar de juiste opleiding in het buitenland.

Tijdens de studie psychologie leer je op een wetenschappelijke manier kijken naar mensen, naar hun gedrag, hun emoties of bijvoorbeeld hoe zij zich ontwikkelen. Waardoor verschillen mensen van elkaar, wat zijn hun overeenkomstige kenmerken of wat maakt een mens gelukkig, succesvol, verliefd of juist gespannen of depressief? En wat voor invloed kunnen anderen of zij zelf hierop uitoefenen? Wetenschappelijk onderzoek geeft inzicht in al deze zaken en maakt daarom een belangrijk deel uit van de opleiding.

Verrijk jezelf

Studeren aan een buitenlandse universiteit vergroot niet alleen je academische ervaring, maar ook je levenservaring. En je ziet nog eens iets van de wereld! Via KILROY kun je je aanmelden voor een studie psychologie aan universiteiten in Amerika, Australië, Canada, Engeland of het prachtige Nieuw-Zeeland.

Psychologie studeren aan University of Sydney in Australië

Psychologie studeren aan University of Sydney in Australië
University of Sydney (USyd) biedt onderwijs van zeer hoge kwaliteit en er studeren de beste studenten van Australië. De universiteit heeft een flexibel studieaanbod. Als Nederlandse student kun je er een bachelor, master of study abroad doen.
Lees meer over USyd

Vind universiteiten in het buitenland die opleidingen psychologie bieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Psychologie?
Neem contact op
Contact