Engels

Engels

Engels studeren in het buitenland

Waar kun je beter Engelse taal en cultuur studeren dan in Engeland zelf of in een Engelstalig land? Engels is een officiële taal in ongeveer 75 landen ter wereld en voor ruim 350 miljoen mensen is het de moedertaal. Het is in grote delen van de wereld de gemeenschappelijke taal die wordt gebruikt tussen personen met een verschillende moedertaal en de belangrijkste taal binnen onder andere de internationale wetenschap, politiek en handel.

Wereldtaal

Houd jij van Engelstalige literatuur en Engelse cultuur? Wil jij je Engelse taalvaardigheid perfectioneren en later in een internationale omgeving werken? Dan is een studie Engels in het buitenland bij uitstek geschikt voor jou. Engels is een echte wereldtaal. Na je studie ben jij een interessante kandidaat voor internationale werkgevers in verschillende sectoren.

Explore life & study English

Wij jij graag Engels studeren in een Engelstalig land? De studieadviseurs van KILROY helpen je met het vinden van de juiste studie in het buitenland en met je aanmelding voor de opleiding. Wij werken samen met universiteiten in Amerika, Australië, Canada, Engeland en Nieuw-Zeeland. Maar ook in China kun je via ons Engels studeren.

Engels studeren aan Auckland University of Technology in Nieuw-Zeeland

Engels studeren aan Auckland University of Technology in Nieuw-Zeeland
Aan Auckland University of Technology (AUT University) in het prachtige Nieuw-Zeeland kun je een volledige bachelor- of masterstudie Engels doen of een of twee semesters studeren als study abroad student.
Lees meer over AUT University

Academisch Engels en TEFL

Academisch Engels en TEFL
Wij bieden ook de mogelijkheid om een cursus Academisch Engels in het buitenland te volgen of om online een TEFL-certificaat te behalen waarmee je Engelse les kunt geven in het buitenland.
Lees meer

Vind universiteiten in het buitenland die opleidingen Engels bieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting Engels?
Neem contact op
Contact