IT & Computer technologie

IT & Computer technologie studeren in het buitenland

Ben jij handig met computers en is het vak wiskunde voor jou geen probleem? Kies dan voor een bachelor- of masteropleiding of een study abroad programma in de studierichting informatie technologie of computer technologie. Information technology of computer technology studeren in het buitenland is mogelijk aan verschillende universiteiten in diverse landen via KILROY.

Tijdens de opleiding IT & Computer technologie leer je alles over hedendaagse en toekomstige hardware- en software-systemen en over het beheren, programmeren, ontwerpen en beveiligen van ict-toepassingen. Deze studie biedt je een goede start van je carrière in de computer -en informatiewetenschappen.

Na je studie

In vrijwel elk denkbare sector wordt gebruikt gemaakt van computers. Na je studie kun je dan ook werken op de ict-afdeling van verschillende soorten ondernemingen en organisaties of bijvoorbeeld als ingenieur voor een ict-bedrijf dat netwerkoplossingen biedt aan zakelijke klanten.

Computer science studeren aan Auckland University of Technology in Nieuw-Zeeland

Computer science studeren aan Auckland University of Technology in Nieuw-Zeeland
Auckland University of Technology (AUT) is een universiteit met uitstekende opleidingen. Bij de studies computer science ligt de nadruk op het leren ontwerpen en begrijpen van algoritmen, computerbeveiliging en software-systemen.
Lees meer over AUT

Vind universiteiten in het buitenland die opleidingen IT & Computer technologie bieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer informatie over de studierichting IT & Computer technologie?
Neem contact op
Contact