American Musical and Dramatic Academy

Aanmelden bij American Musical and Dramatic Academy in NYC of LA

Aanmelden bij American Musical and Dramatic Academy

American Musical and Dramatic Academy (AMDA) heeft drie aanmelddeadlines per jaar. Om zeker te zijn van een plek in de opleiding van je dromen, raden we je aan om je aanmelding zo snel als mogelijk op te starten. Het onderwijssysteem in de Verenigde Staten is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor AMDA?

Om te worden toegelaten tot een volledige studie aan AMDA moet je minimaal 18 jaar oud zijn, in bezit zijn van een middelbareschooldiploma en passie voor podiumkunsten hebben. De exacte toelatingseisen variëren per opleiding, voor de meeste studies moet je auditie doen.

Voor de 2 weken summer courses van het High School Summer conservatorium moet je 14 tot 19 jaar zijn en hoef je geen auditie te doen. So you wanna be a popstar? Or a dancer or musical star? Meld je dan nu aan! 

De studieadviseurs van KIRLOY informeren je gratis over de exacte toelatingseisen en helpen je met de aanmelding.

Studeren aan AMDA?
Maak een gratis afspraak

Wat zijn de Engelse taaleisen?

Alle vakken worden in het Engels gegeven. Het is dus belangrijk dat je je goed Engels spreekt en verstaat. Om deze reden moet je ook een Engelse taaltest doen om te worden toegelaten, zoals de IELTS of TOEFL test. Heb je een 7 of hoger als eindcijfer voor Engels op je havodiploma ofwel een 6 of hoger als eindcijfer op je vwo-diploma, dan hoef je geen taaltest te doen.

Hoe meld ik me aan?

Om verzekerd te zijn van een plek in de opleiding van je dromen, kun je je het beste minimaal twee maanden voor aanvang van de studie aanmelden. Er blijft zo voldoende tijd over voor je visumaanvraag en het regelen van je huisvesting. De opleidingen starten in oktober, februari en juni. Maak gratis een afspraak met een van de studieadviseurs van KILROY om je aanmelding op te starten.

Meer informatie over American Musical and Dramatic Academy?
Neem contact op
Contact