American Musical and Dramatic Academy

Podiumkunsten studeren in New York of Los Angeles, Amerika

Studentenleven aan AMDA in New York en Los Angeles

American Musical and Dramatic Academy (AMDA) heeft twee campussen, één in het centrum van de wereldstad New York en één in het centrum van Los Angeles. En jij hebt de mogelijkheid om te studeren aan een van deze twee of aan beide campussen! Wil jij podiumkunsten studeren in het buitenland? Ga dan naar AMDA in Amerika, want op Broadway, in de Capitol Studios, in Manhattan, NYC en LA gebeurt het allemaal!

Studeren aan AMDA in New York

De New York campus van AMDA is gevestigd in Upper West Side in Manhattan. Als je hier gaat studeren is Central Park je voortuin en Broadway je achtertuin en kun je genieten van de vele levendige wijken in Manhattan zoals West Village en Harlem. Een AMDA-opleiding is meer dan een goede studie, het is een backstage ticket tot de podiumkunsten scene van New York!

Doe een studie Acting aan AMDA in NYC of LA – KILROY helpt je!Doe een studie Acting aan AMDA in NYC of LA – KILROY helpt je!

Klimaat in New York City

New York City heeft een gematigd zeeklimaat, met gemiddeld vrij milde winters en warme, vochtige zomers.

Vervoer in New York City

New York City heeft een zeer uitgebreid openbaar vervoersnetwerk. De stad is prima te voet te doen en er is meer dan 1.600 kilometer aan fietspaden en een goed fietsendeelplan. Verder zijn er meer dan 13.000 taxi’s en 14.000 Ubertaxi’s.

Studeren aan AMDA in Los Angeles, Californië

Al generaties lang trekken kunstenaars van over de hele wereld naar Hollywood om hun passie te volgen en artistieke inspiratie op te doen. Als je gaat studeren op de AMDA-campus in LA, maak je deel uit van Hollywoods artistieke gemeenschap en haar studio’s en theaters en wordt Hollywood min of meer jouw collegezaal. Elke dag worden hier honderden films, tv-shows en liveoptredens opgenomen en jij kunt hieraan meewerken en ervaren hoe de Amerikaanse showbizzwereld in werkelijkheid is.

Ook de locatie is geweldig, want de bergen en het strand zijn vlakbij. En met het mooie weer in Californië en de zee vlakbij kun je bijvoorbeeld prima surfen.

Studeren aan AMDA in Los Angeles, Amerika - KILROY

Klimaat in Los Angeles

Los Angeles heeft een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde winters. In de zomer ligt de temperatuur tussen de 18 en 29 graden en in de winter tussen de 9 en 20 graden. LA heeft jaarlijks meer dan 3.000 zonuren en is dus een ideale bestemming als je van zon houdt.

Vervoer in Los Angeles

De metro in Los Angeles is betaalbaar en je kunt hiermee vrij gemakkelijk de hele stad en de bekendste attracties bereiken. Het openbaar vervoersnetwerk bestaat uit Metro-bussen, DASH-bussen en Metrotreinen. Je kunt je route eenvoudig plannen met de MTA Trip Planner tool.

Meer informatie over American Musical and Dramatic Academy?
Neem contact op
Contact